VÅRA BEHANDLINGAR

We take your skin seriously

Genom att erbjuda branschledande, revolutionerande skönhetsbehandlingar med den senaste tekniken kommer Sherry Beauty Estetik att överträffa dina förväntningar. Behandlingarna är smärtfria och utförs av certifierad personal. 

Fillers

Injektioner med fillers har idag ersatt mycket av implantatkirurgin i ansiktet. Med hjälp av fillers kan du forma, skapa volym och symmetri i ansiktet. Fillers behandlar ålderstecken så som mörka ringar under ögonen (tear trough), ledsna mungipor och hamsterpåsar. Även näsans form kan förbättras och skapa en dramatisk förändring i utseendet och i många fall ersätts behovet av ett kirurgiskt ingrepp.

Botulinum Toxin (Botox)

Botox är en muskelavslappnande ämne som injekteras med en mycket tunnål i den underliggande mimisk muskulaturen och är en av de världens vanligaste medicinska estetisk behandlingar mot rynkor och fina linjer.Resultat är att linjer och rynkor som skapats på grund av ansikte rörelse, ålder mm. blir mindre synliga och i de flesta behandlingar försvinner helt. Behandlingen är smärtfri och resultatet syns efter ett par dagar och håller sig upp till 6 månader.

 

ultraformer-III

Mikro- och makrofokuserat ultraljud och tekniken kallas ibland H-I-F-U, högfokuserat ultraljud. Med hög precision värmer man vävnaden till cirka 43 grader på exakt det djup man vill påverka, t ex 2 – 3 eller 4,5 millimeter. Uppvärmningen ger en biologisk stimulering som åstadkommer huduppstramning, kollagennybildning, och minskning av fettlagret beroende på vilket djup man arbetar på och vad man vill uppnå med behandlingen.​

Mezotix

Behandlingen öppnar kanaler rakt rakt igenom hudens skyddande lager och det är då lätt för huden att absorbera ämnen med både låg och hög molekylvikt som med de flesta andra metoder är helt omöjligt. Med denna patenterade metod skapar man en djup kanal utan koagulering till skillnad från micro-needling och fraktionerad laser.

 
Tatueringsborttagning

Den absolut senaste  Nd:Yag lasern från Laseroptek med patenterad DUBBEL  puls teknik och avancerad ”beam” profil teknik med 4 olika våglängder för optimala behandlingsresultat på b.l.a tatuering samt pigmentfläckar mm. ​

 

microneedling-1

Microneedling är en avancerad fraktionerad nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. En Microneedling-behandling går till så att tolv sterila engångsnålar skapar upp till 1300 microkanaler i sekunden ned i huden.

 
Woman beauty face portrait isolated  with healthy skin and white teeth smile

Alla människor har olika grundfärg på tänderna. En rätt genomförd tandblekning kan ge vitare tänder och ett vackert leende. Vi erbjuder klinikblekning där vi laserbleker dina tänder medan du sitter i en behandlingsstol. Med denna metod blir dina tänder blekta direkt.

PRP hud

Prp – PRP är en naturlig och effektiv skönhetsbehandling där resultatet blir en ungdomligare, slätare och mer elastisk hud. En naturlig hudföryngring! A-PRP är en injektionsbehandling med ditt eget blod. I blod finns trombocyter, i dessa trombocyter finns en mängd olika proteiner som fungerar som tillväxtfaktorer för kroppens celler och vävnader.

 
 
PRP hår

Lider du av livlöst och tunt hår? Lösningen på problemet finns I din egen kropp. PRP-metoden för hår bromsar håravfall och stimulerar tillväxt.Historiskt sett är PRP är ingen ny behandling på marknaden, utan den har funnits sedan långt tillbaka tillämpats inom kirurgi och idrottsmedicin.

bb glow

Tänk dig att vakna upp varje morgon med en jämn och vacker hy, utan att behöva lyfta ett finger! Med BB Glow får du en vackert jämn hudton med lyster.: Stayve BB Glow är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för ett hälsosamt och strålande utseende. 

 

 
Belkyra

Att man har en dubbelhaka kan ha olika orsaker; åldrande, genetik eller viktuppgång. För många har dubbelhakan en psykologisk inverkan och är svår att bli av med även vid en naturlig viktnedgång.
Tack vare Belkyra kan man idag erbjuda icke-kirurgiskt alternativ till att bli av med dubbelhakan.

 
skin booster

Anti age med Filorga skin booster Med Skinboosters kan man ta ”en paus” i hudens åldrande. Hudens innehåller hyaluronsyra, en naturlig sockerart som har stor förmåga att binda vatten, och detta ger huden volym och elasticitet.

 
Laser

Soprano ICE platinum Nr 1 när det gäller hårborttagning. En av världens bästa hårborttagnings laser från ALMA Laser USA för att ta bort hår permanent. En lasermaskin som verkligen är utan konkurrens.En lasermaskin som kombinerar 3 laservåglängder i ett enda innovativt handstycke för att ta bort hår. Dessa är samtidigt inriktade på permanent hårborttagning i olika vävnadsdjup. Kombination absorption och penetrationsnivåer med tre olika våglängder, så ger detta hög säkerhet, snabba resultat för permanent hårborttagning.

 
hollywood peel

Carbon laser peeling är en exfolierande behandling med sin bakgrund från hollywood kändisar som började med just denna teknik. Med synbar resultat direkt efter behandlingen Hollywood peel är en CE godkänd revolutionerande behandling som bidrar till Slätare hud, ny lyster, ytliga rynkor och stora porer reduceras, minskar pigmentfläckar, förbättrar hudtonen och gör huden fastare.

 

Phibrows

Phibrows är en kosmetisk pigmentering är en semi-permanent tatuering även kallad Microblading, 3D.

Pigmentering ersätter INTE en sminkning. Pigmentering är till för att tillsätta strån där det saknas i samma färg som de befintliga strån. För ett naturligt, tidlöst och harmoniskt resultat!

 
Hyperpigmentering​

Hyperpigmentering (som fläckarna kallas) kan ha olika bakomliggande orsaker. De flesta pigmentförändringarna beror på oförsiktigt solande. 

 
Screen Shot 2020-09-10 at 00.30.38

Det absolut senaste inom skönhet och hudvård. Barbie shots för dig som önskar klar, lysande och mjuk hud. Barbie shots innehåller olika typer av vitaminer, näringsämne och hyaluronsyra som sprutas ytlig med hjälp av nano nålar under huden.  

 
Trådlyft

Profhilo är hyaluronsyrabaserade produkt som stramar upp huden och motverkar slapphet. Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra. Den stärker och återfuktar huden och har dessutom remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst. Eftersom Profhilo är en stabiliserad produkt finns den kvar i huden i ungefär 28 dagar. Under tiden aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin genom långsam frisättning av HA.

Den här processen ger tydliga, positiva effekter på vävnaden samt uppstramande/lyftande effekten. Med en behandling av Profhilo ser du resultat direkt, även om det kan ta några veckor till full effekt. Det är vanligast att göra 2 behandlingar med 4 veckors mellanrum.

 

© 2020 All rights reserved​