Fillers Östermalm - Välkommen Att Boka Tid

Söker du efter en trygg klinik för behandling med fillers på Östermalm? Välkommen till oss på Sherry Beauty på Strandvägen 15. På vår trivsamma, ljusa och fräscha klinik erbjuder vi ett komplett utbud av injektionsbehandlingar med fillers och även med muskelavslappnande preparat.

Med vår långa erfarenhet ser vi till att ge dig exakt det resultat du önskar och använder oss givetvis av de absolut bästa produkterna på marknaden. På vår Instagramprofil kan du se många fina exempel på de resultat som våra kunder har uppnått.

Vill du veta mer innan du bestämmer dig? Välkommen att boka en gratis konsultation via Facetime så går vi igenom vilka behandlingar som kan passa dig. Du är även välkommen att kontakta oss eller komma in på kliniken för att boka tid.

sherry beauty3500

En trygg klinik för fillers på Östermalm

Hos oss arbetar enbart välutbildad personal som antingen är legitimerade tandläkare eller sjuksköterskor med denna typ av behandlingar. Detta krävs enligt lagen om estetiska kirurgiska ingrepp och estetiska injektionsbehandlingar som började gälla 2021.

Vi fortbildar oss ständigt på området för att alltid ligga i framkant och är givetvis oerhört noggranna med hygien och säkerhetsrutiner kring behandling med fillers.

Till oss kan du självklart komma om du har fått en tidigare behandling hos en annan aktör som du inte är nöjd med. Vi hjälper dig så att du får det resultat som du önskade från början.

Vad är fillers?

Fillers är en injektionsbehandling där man sprutar in utvalda ämnen i kroppen för att exempelvis forma läppar, ta bort rynkor eller ge en föryngrande effekt. De fillers vi använder är baserade på hyaluronsyra, ett kroppseget ämne som ger en naturlig och varaktig effekt.

Att behandla med fillers är en effektiv metod där man snabbt ser resultat och som har små risker. Kostnaderna för behandlingen är rimlig och det går snabbt och enkelt när du får behandling av vår erfarna personal.

Den absolut vanligaste behandlingen idag är att fylla ut tunna läppar med fillers för att få en fylligare profil. Vi ser till att du får det utseende du önskar, oavsett om du föredrar en tydligt markerad läpplinje eller en mer naturlig look. 

En generell ansiktsföryngring kan uppnås genom att applicera små mängder fillers på flera utvalda punkter i ansiktet. Det ger ett naturligt utseende som gärna kompletteras med någon av våra övriga ansiktsbehandlingar för extra lyster.

Tear trough-behandling, det vill säga behandling av den tunna huden under ögonen för att få bort mörka ringar har också blivit mycket populär på sistone. En enkel väg till ett piggare utseende som håller i sig länge.

Skulptera ansiktet med fillers

Fillers kan användas till mycket mer än att släta ut rynkor eller för att forma läpparna. Ett fint exempel är att man kan applicera fillers på delar av näsryggen för att skapa en annan profil. Genom att fylla ut ovanför en utbuktning så kan man skapa en slätare profil, vilket kan ge illusionen av en mindre näsa. På så sätt kan man slippa genomgå mer avancerad och mycket dyrare näsplastik som annars är alternativet. Ta gärna en titt på det här inlägget på vår Instagramprofil för ett bra exempel.

Att ge ansiktet ett lyft genom fillers i kindbenen eller käklinjen är också mycket populärt då man kan skapa mer markerade ansiktsdrag för den som önskar detta.

Fullständig information om våra behandlingar med fillers hittar du på denna sida.

Välkommen in till oss

Boka din behandling med fillers på Östermalm redan idag. Du hittar alla våra behandlingar på vår bokningssida eller så kan du komma in till oss för att boka en inledande konsultation. Välkommen!

© 2023 ALL RIGHTS RESERVED