Fillers

Fillers är ett konstgjort ämne som sprutas in i huden för att forma, förändra och föryngra. Vi använder oss endast utav Hyaluronsyrabaserade fillers, ett ämne som finns naturligt i kroppen.

Hyaluronsyrans effekter är säkra och väldokumenterade vilket har gjort denna typ av fillers till den mest använda i världen. Intresset för fillers är väldigt stort. Detta beror på fyra faktorer:

 • Behandlingen är enkel.
 • Resultaten blir synliga.
 • Riskerna är små.
 • Kostnaden är rimlig.
sherry beauty3500

Viktiga indikationer

 • Ej ha infektion, feber, sjukdomskänsla i kroppen. 
 • Ej heller kvissla eller finne på injektionsområdet.
 • Ej ha någon Herpes infektion som pågår i kroppen eller injektionsområdet.
 • Ej vara gravid eller amma.

 

Om man äter magnecyl, Ipren eller liknande mediciner lan man lättare på blåmärken runt injektionsområdet. Att utföra en fillersbehandling tar energi från kroppen så undvik att träna samma kväll.

 • Du skall undvika att ta på det behandlade området 6 timmar efter behandlingen.
 • Undvik att utsätta området för intensiv värme eller extrem kyla tills svullnad och rodnad lagt sig. Undvik även smink under 24 timmar.
 • En påfyllning inom två månader rekommenderas om det är första gången du utför en behandling för att inte behöva börja om från början. Ett kostnadsfritt återbesök efter två veckor ingår i din behandling där eventuella korrigeringar görs om så behövs.
 • Omedelbart efter behandlingen kan du komma att känna en viss smärta, vara svullen och ha små blåmärken i behandlingsområdet. Det behandlande området kan kännas lite bortdomnat och huden kan se lite röd och irriterad ut. Även detta försvinner inom några dagar.
 • Det är viktigt att tänka på att de behandlingsresultat man uppnår med hjälp av icke-permanenta fillers precis som namnet antyder inte är permanenta.
 • Den ökade vävnadsvolymen kommer att gå tillbaka inom 3-18 månader beroende på vilken fillerprodukt som använts och i vilket område den lagts.

En injektionsbehandling med fillers är ett enkelt ingrepp.Inför din första fillerbehandling får du först träffa din injektionsbehandlare på vår klinik för en konsultation. Där görs en bedömning av dina förutsättningar och du får information om behandligen.En fillerbehandling tar ca 30 minuter och du kan fortsätta din dag som vanligt direkt efter behandlingen. Den går till på ungefär följande sätt:  först gör vi en bedömning och konsultation. Du som klient skriver på din samtycke papper. Vi erbjuder lokal-bedövning på plats. Injektionsplatserna rengörs och desinficeras. Själva injektionsprocessen går mycket snabbt och en behandling bestående av en serie injektioner är ofta över på mindre än 20 minuter.Efter injektionerna tvättas det behandlande området av. Resultaten av en behandling med en vävnadsfiller syns nästan direkt efter behandlingen.

 • Den största risken vid en behandling med fillers är att man inte blir nöjd med resultatet. Man har fått för mycket, för lite någon ojämnhet eller klumpar.
 • Om något mot förmodan skulle bli fel går resultatet tillbaka i takt med att produkten bryts ned av kroppen.
 • Om man inte kan eller vill vänta på att fillern går bort av sig själv finns det en möjlighet att ta bort fillers med hjälp av Hyalase.

Fillers behandlingar

En läppförstoring med fillers är en injektionsbehandling där man sprutar in hyaluronsyra för att förstora, skapa tydligare konturer eller en korrigering för att skapa harmoni i läpparna. Fylliga läppar är en skönhetsfaktor, framförallt hos kvinnor. 

Därför är just läppförstoring med filler en av de vanligaste injektionsbehandlingarna i världen. Fördelarna med fylliga och putiga läppar är uppenbara. Det anses sensuellt och attraktivt. Fylligare läppar är också förknippat med ungdomlighet eftersom läpparna blir tunnare i samband med att vi blir äldre. I andra fall kan man med hjälp av fillers förstärka den form läpparna redan har med lite extra volym och fukt. 

Skönhet ät något vi är konstant medvetna om. Då menar vi inte bara extrema behandlingar utan vi strävar alltid efter den naturliga skönheten. Vi på Sherry beauty estetik AB använder oss utav världskända och säkra fillers så som Juvéderm, Stylage och Filorga. Beroende på vad man vill uppnå för resultat, finns det olika injektionstekniker och områden man sprutar in fillern i. Russian Lips volumé, Heart Lips, contour filler och natural filler lips. Vi skräddarsyr behandlingen efter dina förutsättningar. 

För att erbjuda en smärtfri och mer behaglig upplevelse så använder vi enbart filler som innehåller bedövning. Även lokal bedövning erbjöds på plats.         

Tid: ungefär 30 min. I kliniken fyller du en hälsodeklaration, samtycke papper, konsultation. Vi tar även en före och en efter bild efter behandlingen. Själva injektionsbehandlingen tar inte mer än 5 minuter.

 
 

Kindbenen har en mycket stor effekt på utseendet. Ovanför kindvävnaden finns kindbenen som bär upp mellanansiktet och ramar in ögonen. Kindernas utformning är den viktigaste skönhetsfaktorn i hela ansiktet. Framträdande kindben signalerar kraft, hälsa och virilitet. 

Att fylla kindbenen är en enkel behandling som ofta bara kräver ett stick på varje kind och du kan få höga kindben, som utstrålar skönhet och ungdom. Med fillers kan du markera kindbenen, skapa volym och ge ansiktet ett naturligt lyft. 

Minilyft: Återställd kindvolym får oss att se yngre ut. När man skapar ny volym i ansiktet med fillers på kindbenen ger man också ett naturligt lyft till hela sitt ansikte. Detta naturliga mini lyft gör också att dina nasolabiala veck (vecket som går mellan näsan och munnen) blir mindre framträdande. 

Förstoring av kindbenen för att komma närmre det skönhetsidealen som finns just nu: Höga kindben symboliserar skönhet i hela världen. Man bygger upp volym ovanpå kindbenen så att dessa blir mer framträdande. Genom en fillers behandling kan man både skulptera sina kindben och återskapa eller bygga volym på önskad plats i ansiktet. 

Man kan även påverka sin ansiktsform vilket innebär att en så kallad rund ansikte kan se smalare och mer markerad ut. Beroende på vad man vill uppnå för resultat, finns det olika injektionstekniker och områden man sprutar in fillern i. Vi skräddarsyr behandlingen efter dina förutsättningar. För att erbjuda en smärtfri och mer behagligt upplevelse så använder vi enbart filler som innehåller bedövning. Även lokal bedövning erbjuds på plats. 

Tid: ungefär 30 min. I kliniken fyller du en hälsodeklaration, samtycke papper, konsultation. Vi tar även en före och en efter bild efter behandlingen. Själva injektionsbehandlingen tar inte mer än 5 minuter.

 

Haka: hakpartiet påverkar ansiktes anatomi och proportioner, särskilt i profilen. IBland kan man uppleva att man saknar haka eller ojämnheter i huden kring hakan. Även med åldern ansiktets volymen minskar och sjunker nedåt, Huden kring haklinjen blir mer slapp och små gropar, rynkor förekommer. 

Med fillers kan vi markera din haklinje. En injektionsbehandling med fillers är ett tryggt och säkert sätt att skapa volym i ansiktet. Hakfiller kan skapa en dramatisk förändring och balans i ansiktet, och även ge intrycket av en smalare käke, mindre näsa, förbättra sidoprofilen och mer skarpa drag. Beroende på vad man vill uppnå för resultat, finns det olika injektionstekniker och områden man sprutar in fillern i. 

Med hjälp av hudfiller kan vi behandla: Oproportionerligt liten haka i förhållande till resten av ansiktet :exempel vanligt att hakan är något kort i förhållande till näsans längd.  Avsmala ett brett ansikte: När hakspetsen förlängs blir ansiktet avsmalnat och mer feminint.    

Halgrop eller Veck under läppen, hakan har blivit som en puckel. Med fillers kan vi dölja en delad haka med ett så kallat hål i mitten. man fyller ut ojämnheter och markerar haklinjen om den känns otydlig. Gropig haka eller apelsinhaka. Detta kan enkelt behandlas med hjälp av hudfiller. huden blir slät på området. 

Om man önskar förstärka sin ansiktsdrag och vid önskemål påverka sin ansiktform, kan man både skulptera sin haka och bygga volym på önskad plats. Vi skräddarsyr behandlingen efter dina förutsättningar. 

För att erbjuda en smärtfri och mer behagligt upplevelse så använder vi enbart filler som innehåller bedövning. Även lokal bedövning erbjuds på plats.

Tid: ungefär 30 min. I kliniken fyller du en hälsodeklaration, samtycke papper, konsultation. Vi tar även en före och en efter bild efter behandlingen. Själva injektionsbehandlingen tar inte mer än 5 minuter.

 

Vackra ögon och en öppen blick betyder mycket för skönhet och kroppsspråk. Är det något som gör att man mister sitt pigga utseende så är det mörka ringar, veck och påsar under ögonen. många känner igen sig och brottas med samma problem. 

En vanlig orsak är att huden blir tunnare under ögat i och med stigande ålder. En annan är att om huden är torr så tappar den lätt fukt och volym vilket resulterar i att de underliggande blodkärlen syns. Stress, barnafödande med amning , lite sömn och Det kan även vara genetiskt. En del patienter har en  ihålighet vid tårkanalen in mot ögat medan andra har som en längre skåra från ögats insida till ögats yttre kant. 

Vissa får Vätskefyllda påsar och även fina linjer förekommer.För att återskapa volymen under ögonen är en tear trough behandling en mycket effektiv metod med små risker. Vid en tear trough-behandling injiceras hyaluronsyra som fyller ut fårorna och därmed tar bort den mörka skuggningen. Intrycket blir ett yngre, piggare och mer hälsosamt utseende. hyaluronsyran som finns i fillers tillförs fukt, spänst och fyllighet till huden, vilket gör att området nedanför ögonen jämnas ut. 

Behandlingen ger en pigg uppsyn och en föryngrande effekt. förutom hyaluronsyra innehåller fillers endast naturliga ämnen som redan finns i kroppen: aminosyror, vitaminer och mineraler som med stigande ålder slutar produceras i kroppen eller mängden av dessa verksamma substanser minskat i behandlingsområdet.

Näskorrigering: Att använda fillers för att förändra näsans form och proportioner är en enkel behandling med stor potential. Rätt använd kan en filler i näsan åstadkomma dramatiska förändringar i utseendet och i vissa fall t.o.m. ersätta behovet av en näsplastik. 

Då näsan är den centrala delen av ansiktet, kan en oproportionerlig näsa ge ett asymmetriskt intryck av hela utseendet. En näskorrigering med fillers är både enkel, snabb och innebär få risker för några allvarliga komplikationer eller biverkningar. Eftersom själva fillern oftast även innehåller lokalbedövning gör det heller inte särskilt ont. Fillers används på flera olika områden och problem vid näsan. 

Till de mer populära och effektiva möjligheterna hör: Korrigering av mindre ojämnheter efter kirurgiska näsplastiker. För att ge en upprätande effekt på en skadad sned näsa. Att bygga upp och definiera näsryggen för ett smalare intryck. Att jämna ut en knöl på näsan. Att jämna ut näsor med en krokig form. Att fylla ut eller lyfta nästippen. Vi kan även på ett optisk väg förminska näsan. Det hela tar inte mer än 10-15 minuter. 

Biverkningar som förekommer efter en injektionsbehandling i näsan består oftast av mer eller mindre rodnad, svullnad, ömhet och blåmärken.I de fall någon eller några av dessa biverkningar förekommer är de nästan alltid borta igen inom ett par dagar. Resultaten man uppnår vid en näskorrigering med filler kvarstår normalt i mellan 9-12 månader. Därefter får man fylla på igen. 

Efter första behandlingstillfället rekommenderar vi en påfyllning under två månader för att uppnå ett ännu bättre och långvarigt resultat upp till 2 år.

 

Käklinje : tydlig käklinje ger ansiktet ett stiligt, självsäkert och kraftfullt uttryck. Istället för ett kirurgiskt ansiktslyft kan man idag markera käklinjen skonsamt med filler. Man kan på ett naturligt sätt skapa volym och göra sin käklinje mer markerade. På ett säkert och tryggt sätt kan vi framhäva och justera din ansiktsform enligt dina personliga önskemål.  

Med hjälp av fillers kan man förstärka käklinjen ända från örat och ut mot hakan. Behandlingen skapar skarpare ansiktsdrag både framifrån och från profilen.  Fillers i käklinjen kan dölja begynnande så kallade “hamsterpåsar” i kinderna, som beror på att huden förlorat sin spänst på grund av minskad mängd hyaluronsyra. 

Denna behandling kan utföras mycket diskret så att du inte ser behandlad ut, utan enbart naturligt fräsch. Vid behandling av käklinjen blir de sura mungipor ” vecken mellan läppar och hakan ”oftast mindre framträdande. Ett jämn och fylligt käklinje ger ett mer ungdomligt och piggare utseende.

 

Många undrar vad som händer om min fillers behandling går fel? Eller om jag tröttnar på resultatet efter ett tag? Då kan vi hjälpa dig med hyalase som används för borttagning av oönskad filler vid till exempel klumpar, ojämnheter, ”snusläppar” m.m. 

På endast några timmar bryter Hyalase ner filler och tar bort klumpar och inkapslingar för att snabbt återställa området till sitt ursprungliga utseende. Preparatet injiceras i huden med hjälp av en tunn nål, vilket kan ge en mindre blödning vid injektionsstället. Även övergående blåmärken och svullnad kan uppstå. Efter en hyalase behandling tar det mellan 48-72 timmar innan fillerpreparatet försvunnit. Du kan göra en ny fillerbehandling 7-10 dagar efter din Hyalase.

Du kommer erbjudas ett återbesök i samband med din behandling. Det kan bli så att man behöver upprepas Hyalase behandlingen flera gånger beroende på hur mycket fillers som ska tas bort, typ av fillers, var det ligger etc. Hyalase är ett preparat som är godkänt av Läkemedelsverket.

 

Vi har kunskapen om hur ditt ansikte skall formas. Med hjälp av fillers kan vi forma tinningar, kinder, käklinje, näsa eller haka för att förbättra profilen, ge ansiktet bättre proportioner eller ta bort asymmetrier. 

Genom fillersbehandlingar kan man återskapa en mjuk och jämn volym, markera och förstärka ansiktsdraget. Under behandlingen fokuserar vi på vissa punkter i ansiktet som anses vara viktiga för ett definierad ansikte som följer med dagens skönhetsideal. Här kommer några exempel: Näsan och hakan ska i profil vara i samma höjd för att ett ansikte ska ha de rätta proportionerna. 

Genom att tydliggöra hakområden blir oftast upplevelsen av hela ansiktet smalare, man får fram munnen mer och näsan upplevs oftast som lite mindre. En näsa är ett tydligt identitetsmärke och en liten korrigering av tjocklek, ojämnheter, spetsigare nästipp kan åstadkomma enormt positiva skillnader i ansiktet. Tydliga och höga kindben, markerade käklinje har under alla år varit ett starkt skönhetsideal. Att fylla ut kindbenen eller käklinjen kan ändra ett litet rundare, platt ansikte till att bli mer definierad, mer sensuellt, och på ett optisk sätt få smalare  ansikte eller fylligare. 

Även tear trough, behandling av mörka ringar, läppförstoring kan påverka hela ansiktet till att se mycket piggare och friskare ut. Fördelen med filler är att man upplever en direkt effekt efter behandlingen. Vi skräddarsyr behandlingen efter dina förutsättningar. För att erbjuda en smärtfri och mer behagligt upplevelse så använder vi enbart filler som innehåller bedövning. Även lokal bedövning erbjöds på plats. 

Tid: ungefär 45 min. I kliniken fyller du en hälsodeklaration, samtycke papper, konsultation. Vi tar även en före och en efter bild efter behandlingen.

 

4 ml fillers på valfria områden samt 3 områden botox ingår i detta paket!

Nasobialaveck / sura mungipor: Rynkor mellan näsa och mun kallas för nasolabialveck. De orsakas av volymförlust i mellanansiktet som efter en tid leder till tydliga veck mellan näsan och munnen. 

Nasolabialveck är ett första tecken på att vävnaderna i ansiktet förlorat volym eller sjunkit ned.Därefter kan mungiporna börja följa med nedåt vilket då kan leda till s.k. ”sura mungipor”.Om vävnaderna fortsätter att sjunka utvecklas efter en tid ”hamsterpåsar” nedanför käkbenet. 

Detta är en helt naturlig åldersrelaterad förändring men kan även uppstå till följd av viktnedgång, amning ,sjukdom och även kan det vara genetiskt. den vanligaste behandlingsmetoden är en fillers behandling. 

Fillern sprutas in under de nasolabiala vecken och lyfter på så sätt vecken så att de slätas ut. Vi skräddarsyr behandlingen efter dina önskemål och behov. Man kan även kombinera behandlingen med att fylla kinderna eftersom nasolabiala veck ofta beror på en volymförlust högre upp i ansiktet. En filler i kinderna kan lyfta ansiktets nedre delar. 

Den har en utslätande effekt på vecken mellan näsan och munnen men även en starkt föryngrade effekt på hela ansiktet.

Återskapa ditt ungdomliga utseende samt att bevara ditt naturliga utseende. Skönhet är något vi är konstant medvetna om. Då menar vi inte bara extrema behandlingar utan har vi stor kunskap om att behandlingen ska se naturlig ut. 

Att på ett diskret sätt återskapa en mjuk och jämn volym i ansiktet. Målet är att uppnå harmoni mellan ansiktets olika delar; att förfina genom små justeringar utan att förändra ansiktets individuella egenskaper. Resultatet ger ett fylligare, slätare och ungdomligare utseende. Behandlingar med fillers har vuxit i popularitet och är en mildare typ av estetisk behandling jämfört med t.ex. plastikkirurgi. 

Istället för att göra en kirurgisk behandling kan man göra estetiska korrigeringar med fillers, vilket går betydligt snabbare och ger långvariga resultat. Under en ansiktskonturering med fillers, Vi lyfter och föryngrar. Vi skräddarsyr behandlingen efter ditt önskemål. Här kommer några exemplar på vilka viktiga punkter kommer vi att fokusera på.

 Genom att återskapa volym till dina kinder får mellanansiktet ett naturligt lyft vilket gör att att du omedelbart ser yngre och piggare ut. En tear trough behandling mot mörka /påsar under ögonen gör så att ögonen och ansiktet får ett fräschare och mer välmående utseende. Även fillers i käklinjen kan dölja begynnande så kallade “hamsterpåsar” som beror på att huden förlorat sin spänst på grund av minskad mängd hyaluronsyra. 

Fillern sprutas in under de nasolabiala vecken och rynkor runt munnen och lyfter på så sätt att de vecken slätas ut. Ett besök för fillerbehandling hos oss tar 1 timme och inleds med ett samtal med din behandlare där önskemål, förutsättningar och förväntade resultat diskuteras.

En bra ansiktskonturerande behandling ska se naturlig ut och kan nästan jämföras med ett mindre ansiktslyft. Behandlingen utförs med injektioner och med en mycket tunn nål. 

Fillern innehåller bedövningsmedel varför smärtan knappt är kännbar. Resultatet ser du omedelbart och efter 2-3 veckor ser det ändå bättre ut då huden tagit emot hyaluronsyran och gjort den mjukare. En lätt svullnad och ömhet kan uppstå de närmaste dagarna efter behandlingen.

 
 

Fylliga ”äppelkinder” med jämna rundade former är en tydlig skönhetsfaktor. Kindpartiet spelar en mycket viktig roll i fråga om hur attraktivt ansikte uppfattas. Volymökning i kindens äpple – här återställer man volymen i området nedanför ögonen vilket återupplivar ett platt och livlöst mellanansikte.

 Äppel Kinder är en behandling som ökar volym centrerat i ansiktet vilket leder till utfyllnad av tomma äppel kinder samt resulterar med att lyfta center partiet i ansiktet med förökade ansiktskonturer. Med åldern Kinderna förlorar volym – mellanansiktet blir platt och livlöst från området under ögonen och ytterområdet under kindbenet kan holkas ur. 

Eftersom ansiktet till viss del ”hänger” i kinderna kan volymförluster där accentuera hålögdhet och andra tecken på slapphet i ansiktets nedre delar som nasolabialveck, läppvinklar m.m. Med hjälp av en fillers behandling kan man fylla ut kindens äpple för att skapa volym och rondör i mellanansiktet. Behandlingen är snabbt och resultatet syns omedelbart. 

Ett jämn och fylligt kinder ger ett mer ungdomligt och piggare utseende. Vi skräddarsyr behandlingen efter dina förutsättningar. För att erbjuda en smärtfri och mer behagligt upplevelse så använder vi enbart filler som innehåller bedövning. Även lokal bedövning erbjöds på plats.

Tid: ungefär 30 min. I kliniken fyller du en hälsodeklaration, samtycke papper, konsultation. Vi tar även en före och en efter bild efter behandlingen. Själva injektionsbehandlingen tar inte mer än 5 minuter.

Ingår 0,55 ml fillers på påfyllning. 

© 2023 ALL RIGHTS RESERVED