Laser hårborttagning

Oönskad hårväxt är något som de flesta, mer eller mindre kan känna igen. Hur mycket och hur lite hår vi har påverkas av bland annat ålder, hormoner och arvsanlag. Många rakar, plockar eller vaxar idag bort oönskat hår vilket kan leda till irritation och en upplevelse av ökad hårväxt. De traditionella metoderna för att avlägsna oönskat hår som plockning av rakning, vaxning, kemisk depilering etc. är generellt obekväma, smärtsamma och kostsamma i längden. Även effekten vid dessa behandlingsmetoder är ofta väldigt kortvarig. Fördelar med permanent hårborttagning är många och män och kvinnor i alla åldrar tar till denna effektiva lösningen. Anledningen att vilja ta bort hår är många men oavsett varför du vill ta bort ditt hår permanent så har vi en permanent lösning för det. Vi på Sherry beauty estetik har lång och väldokumenterad erfarenhet av att ta bort oönskad hårväxt med hjälp av laser. Vi är stolta över att kunna erbjuda det absolut senaste inom permanent hårborttagning med laser i Stockholm. Soprano ICE platinum är nummer ett när det kommer till diodlaser och  hårborttagning över hela världen. Denna maskin är en av världens bästa hårborttagningslaser för att ta bort hår permanent. 

  • I stort sett smärtfri behandling. 
  • Kan användas för alla hår , grova och tunna hårstrån. Alla hudtyper, mörka och ljuda även vid solbränna.
  • Behandling går med expressfart.
  • Man kan behandla säkert på alla områden.
  • Mycket kraftfull kyla.
  • Du kan behandla dig året runt även på sommaren.
  • Den kräver i genomsnitt 30% färre behandlingar jämfört med andra lasrar. Det innebär att du både spar tid och pengar när du väljer den mest effektivaste lasern på marknaden. 

Viktig info

Allt du behöver veta under din behandlingskur: Du ska vänta ca 4-8 veckor mellan behandlingarna & du kan bara raka dig mellan behandlingarna. Har du ryckt eller vaxat dig måste du vänta ännu längre. Du kan sola som vanligt.

Viktig info

Allt du behöver veta under din behandlingskur: Du ska vänta ca 4-8 veckor mellan behandlingarna & du kan bara raka dig mellan behandlingarna. Har du ryckt eller vaxat dig måste du vänta ännu längre. Du kan sola som vanligt.

Viktiga indikationer

Vi rekommenderar alltid 6-8 behandlingar men vissa områden kan gå snabbare & vissa kan ta längre tid. Allt hår på vår kropp har tre olika faser. Växt-, avstötnings- samt vilofasen och varje hårstrå lever sitt eget liv. Om det inte vore så skulle vi vara väldigt håriga vissa perioder och hårlösa andra. När det gäller hårborttagning så kan vi bara ta bort håret som är i en växtfas. Därför krävs det några behandlingar. 80% av håret är permanent borta efter din behandlingskur och resterande 20% är hormonstyrande hårsäckar som vi måste ha för att skydda huden.                      

Det är vikigt att du är slätrakad inför din behandling. Du kan vara solbrun men inte solbränd där huden är röd och irriterad. Mycket ljust, vitt eller grått hår och även rött inte går att ta bort permanent med hjälp av laser. Det går inte att behandla över tatueringar. Du får inte vara gravid eller ammande. Du får inte vaxa, rycka eller noppa håret innan din behandling.

Det är viktigt att skydda det behandlade området från extrem solexponering under de närmaste 24 timmarna före eller efter en behandlingen. Undvik intensiv träning som orsakar svettning och bastubad till dagen efter behandlingen.

Laser är inte skadligt så länge man utför behandlingen på ett korrekt sätt. Det är därför viktigt att man väljer klinik med omsorg. Om huden utsätts för förmycket laserenergi så kan det uppstå en irritation som kan leda till blåsor som i sin tur kan leda till ärrbildning samt ljusa eller mörka pigmenteringar. Vi gör alltid in en konsultation innan vi påbörjar behandlingen, där man får en personlig bedömning om hud och hårtypen samt all viktig information som kan tänkas behövas. På de allra flesta håller sig resultatet i flera år och de hår som behandlas i rätt växtfas kommer inte tillbaka. Däremot kan man med åren få tillbaka strån på vissa områden och tunna strån kan triggas att bli grövre av t.ex. sjukdom, mediciner samt hormoner (graviditet, stress, klimakteriet). Därför lämnar vi aldrig några garantier om att man kommer att vara hårfri resten av livet.

© 2023 ALL RIGHTS RESERVED