Microneedling

Microneedling är en avancerad fraktionerad nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. En behandling går till så att tolv sterila engångsnålar skapar upp till 3000 microkanaler i sekunden ned i huden. Microneedling anses vara en av de säkraste behandlingsmetoderna för naturlig hudvård. 

Beroende på vilka indikationer som behandlas går nålarna olika djupt ned i huden. Genom att skada huden på ett kontrollerat sätt sker en naturlig reaktion då kroppen vill reparera skadan; det är då tillväxtfaktorer frigörs och celler i huden börjar producera nytt kollagen. Samtidigt slussas ned aktiva ämnen genom de microkanaler som bildats. Behandlingen är avsedd i första hand för ansiktet men händer, hals och dekolletage kan även behandlas. 

microneedling-1

Vad kan du behandla med microneedling?

Hur många behandlingar rekommenderas?

Att tänka på
efter behandling

Efter din behandling. rodnad, svullnad, torrhet och eventullet flagning.

Ingen make-up på 12-24 tim beroende på behandlingsdjupet.48 timmar efter bör nedan undvikas:

När kan man inte behandlas med microneedling?

Microneedling behandlingar

Med kombination av Hifu och 1ml fillers kan du på en och samma gång uppleva stor skillnad i haka/dubbelhaka partiet. Under behandlingens gång minskar vi fettet på dubbelhakan, stramar upp huden och även formar din haka med 1ml fillers för att uppnå ultimata resultatet.

Ordnarie pris 6000kr, erbjudande 5000kr.

© 2023 ALL RIGHTS RESERVED