Öppettider: Mån-Fre kl 11:00-19:00, Lör-Sön kl 10:00-18:00.

Skönhetssalong Östermalm

Exklusiva skönhetsbehandlingar hos Sherry Beauty

Välkommen till en varm och välkomnande skönhetssalong på Östermalm. Hos oss på Sherry Beauty möts du av ett team av erfarna och engagerade hudterapeuter, laserterapeuter samt legitimerade tandläkare och sjuksköterskor som alla är specialister på sina respektive områden. Tack vare den samlade erfarenheten i vårt team kan vi erbjuda ett brett utbud av skönhetsbehandlingar för både kvinnor och män i alla åldrar. Knuten till kliniken har vi även en förskrivande läkare, Dr. Korhonen.

Vi tar fram det bästa i dig

Vi menar att alla förtjänar att trivas med sitt utseende och just detta är målsättningen med våra behandlingar. Du ska kunna hitta det du behöver för att lyfta fram det absolut bästa hos dig själv och kanske få en paus från vardagen med en härlig behandling i lyxig miljö. På vår skönhetssalong på Östermalm hittar du allt från avancerade laserbehandlingar och ansiktsbehandling med exklusiva produkter till färgning och formning av ögonbryn och fransar, fillers, laserbehandlingar och tandblekning. Vi använder oss av den senaste utrustningen på marknaden och arbetar enbart med CE-märkta produkter för din trygghet.

En exklusiv och välkomnande skönhetssalong på Östermalm

Hos oss får du kombinationen av en exklusiv miljö och ett välkomnande team. Du kan komma till oss oavsett ålder och bakgrund och får uppleva känslan av ett SPA i vardagen. En tillflyktsort i ditt eget kvarter eller kanske lite extra känsla av lyx om du är på besök i Stockholm.

Vi finns nära dig

Våra kunder uppskattar vårt centrala läge och våra fräscha och ombonade lokaler på Strandvägen 15 på Östermalm – en toppadress där det är nära till allt. Efter din behandling kan du ta en skön promenad bort mot Djurgården eller in mot andra centrala delar av staden. Du hittar såväl bussar, spårvagn, färjor och tunnelbana inom ett stenkast från salongen.

Våra öppettider är måndag – fredag 09:00 – 20:30, lördag – söndag 10:00 – 18:00 för att det ska vara så enkelt som möjligt att hitta en tid och dag som passar dig. Vet du redan vad du är ute efter? Boka din behandling här:

Våra skönhetsbehandlingar

Ansiktsbehandling Östermalm

De absolut vanligaste behandlingarna på vår skönhetssalong på Östermalm är olika former av ansiktsbehandling. På vår klinik erbjuder vi ansiktsbehandlingar som är anpassade till din unika hy och dina personliga förutsättningar. Hos oss hittar du behandlingar som passar både henne och honom och vi välkomnar människor i alla åldrar. Det som är viktigt att känna till är att vi enbart erbjuder injektionsbehandlingar till personer över 18 år.

En ansiktsbehandling kan vara allt från en uppfräschande rengöring och återfuktning med ansiktsmask, lyxiga krämer och serum till mer avancerade behandlingar som till djuprengöring, kemisk peeling, behandling med laser, microneedling och injektionsbehandlingar.

Vi börjar alltid med en konsultation där vi går igenom dina förväntningar och önskemål för att hitta de metoder som passar just dig. Vi finns där för dig oavsett om du bara vill uppleva lite lyx i vardagen eller om du behöver hjälp med att lösa svårare hudproblem som akne eller rosacea, avlägsna ärr, få bukt med djupa rynkor eller mörka ringar under ögonen.

Några av våra specialbehandlingar inkluderar Profhilo som är en hyaluronbaserad produkt som hjälper till att strama upp huden, Skin booster som är en behandling som återfuktar på djupet och hyperpigmentering som kan hjälpa dig som besväras av pigmentfläckar.

Vi har även specifika behandlingar mot acneärr och för skadad hud och djupa rynkor som exempelvis Mezotix och Plasmabehandling. Den senare kan även användas för att stimulera hårtillväxt på huvudet.

Vi vill även gärna lyfta fram vår behandling mot dubbelhaka – Belkyra – som är en effektiv metod för att komma till bukt med fettdepåer och slapp hud under hakan. Denna del av ansiktet kan annars vara svår att komma åt även om man går ner i vikt och utför andra behandlingar. Med Belkyra slipper du kirurgi eller traditionell fettsugning som kan vara både riskabel och smärtsam.

Frans- och brynbehandlingar

Snygga ögonfransar och ögonbryn ger ett snabbt och enkelt lyft till ansiktet och underlättar i vardagen så att du ser pigg och fräsch ut även utan makeup. Hos oss hittar du bland annat behandlingar som Lashlift inklusive färg och keratin, Browlift och brynplock med och utan färgning och kreatin samt möjligheten att bara färga bryn och fransar med professionella färger. Väljer du en kombinationsbehandling för både bryn och fransar får du ett extra förmånligt pris. Boka direkt här.

Hårborttagning med laser

Att avlägsna oönskad hårväxt med laser är en mycket effektiv metod för permanent hårborttagning. Det finns stora fördelar med att välja en permanent lösning då man slipper ägna sig åt tidsödande och i vissa fall smärtsamma behandlingar som vaxning, mekanisk eller kemisk depilering eller rakning som alla kan orsaka irritation. Vi använder oss av en av världens bästa apparater för hårborttagning med diodlaser som heter Soprano ICE platinum. Den gör att vi kan erbjuda en snabb, effektiv och nästintill smärtfri behandling. Läs mer om laserbehandlingen här.

En annan form av laserbehandling som vi erbjuder är borttagning av tatueringar. Behandlingen kan även användas på pigmentfläckar.

Microneedling

En effektiv och avancerad hudbehandling där tunna nålar skapar mikrokanaler i huden och stimulerar därigenom hudens egen läkande kraft och den egna produktionen av kollagen. Microneedling kan bland annat användas för att ge huden ny lyster, behandla hudbristningar och acneärr och ge spänst åt slapp hud. Behandlingen är främst avsedd för ansiktet men även hals, dekolletage och händer kan behandlas.

Läs mer om microneedling här.

Fillers & injektionsbehandlingar

Att använda sig av fillers och andra former av injektionsbehandlingar har blivit mycket populärt de senaste åren. Allra vanligast är att använda sig av fillers i läpparna och för att släta ut rynkor i exempelvis panna eller runt munnen.

Hos oss arbetar enbart välutbildad personal med lång erfarenhet av att behandla med fillers. För att få ett bra resultat gäller det att man har god förståelse för anatomi och hur en injektion kommer att påverka det område som behandlas. Givetvis har de som utför dessa behandlingar tandläkar- eller sjuksköterskeexamen för att leva upp till de krav som ställs från myndigheternas sida.

Mer information om behandlingar med fillers hittar du på denna sida. För dig som är intresserad av någon av våra injektionsbehandlingar erbjuder vi en gratis inledande konsultation via Facetime. Boka här.

Exklusiva hudvårdsprodukter

Riktigt bra skönhetsbehandlingar kompletteras förstås med produkter av högsta kvalitet. För att uppnå bästa möjliga resultat och för att bibehålla maximal effekt av dina behandlingar så rekommenderar vi att du använder dig av vår utvalda linje av produkter från det exklusiva märket Fillmed.

Vid din behandling får du alltid råd om passande produkter som är anpassade till din hudtyp och din huds individuella förutsättningar. Produkterna kan du köpa direkt på salongen och även beställa hem ur vår e-shop om du föredrar det eller kanske befinner dig på resande fot.

Tandblekning

Ett vitt och fräscht leende står på mångas önskelista. Våra tandläkare står redo för att ge dig professionell tandblekning med effektiva metoder. Vanligtvis rekommenderar vi en eller flera behandlingar på vår skönhetssalong på Östermalm som sedan följs upp med egen behandling på hemmaplan för bästa möjliga resultat. Vi arbetar med Polus® tandblekningslampa i kombination med tandblekningsgel som är en av marknadens absolut bästa lösningar. Läs mer om tandblekning.

EM Slim (EMS Träning)

Din väg till drömkroppen snabbare än med enbart traditionell träning. EM Slim är en elektromagnetisk behandling som hjälper dig att bygga muskler och bränna fett. Man brukar säga att en behandling på 30 minuter motsvarar 20 000 situps eller squats vilket leder till en minskad fettprocent och en ökad muskelmassa. EM Slim kan också användas som en kompletterande metod vid rehabilitering efter skador. Läs mer om metoden här.


En översikt över alla våra behandlingar på vår skönhetssalong på Östermalm hittar du här.

Boka behandling på vår skönhetssalong på Östermalm

Du kan boka dina behandlingar direkt på vår bokningssida om du redan vet vilken behandling du söker. Vill du först få rådgivning är du varmt välkommen in till vår salong på Strandvägen 15 eller kontakta oss för att boka en tid.

Möt våra specialister

TEAM SHERRY BEAUTY

Capture00040

Abeal Yifter

Grundare & VD

Capture02092

Sherry Garshasbi

Grundare & Verksamhetschef

Capture02317

Hiran Néila

Leg. sjuksköterska, injektionsbehandlare

nina2

Nina Azizpour

Leg. Sjuksköterska, injektionsbehandlare

sherry beauty1755

Daniel Samavati

leg. tandläkare, injektionsbehandlare

Caroline copy

Caroline Holmberg

Hudterapeut, Laserterapeut

Sara

Sara Holm

Hudterapeut, laserterapeut

Banu copy

Banu Salehi

laserterapeut

Wefa copy

Wefa Salem

marknadsansvarig

bild kmr snart (2)

Linnea Hejll

Hudterapeut, Laserterapeut

Om Sherry Beauty Estetik

Grundarna Abeal och Sherry grundade Sherry Beauty Estetik med ett mål i åtanke – kundernas välbefinnande.

Team Sherry Beauty består av legitimerade sjuksköterskor, tandläkare och läkare. Vårt fina team ser ni ovan och ansluten förskrivande läkare till kliniken är Dr. Michael Korhonen. Vi tror på att alla förtjänar att trivas med sitt utseende och vårt urval av tjänster passar alla behov. Vi erbjuder prisvärda, säkra och trygga behandlingar för människor i alla åldrar. Vårt team är noga utvalda och utbildade, och vi använder bara CE godkända, avancerade tekniska metoder och material.

Det kommer att vara vårt nöje att träffas – ta kontakt idag.

Följ Sherry Beauty på Instagram

Behöver du inspiration inför din nästa behandling? På vår instagram hittar du före- & efterbilder på våra fantastiska klienter.

Kontakta oss idag

Your beauty matters

Vill du ha mer information om våra produkter eller behandlingar?
Kontakta oss via mail eller kom in till vår fantastiska salong!

Varmt välkomna till oss på Sherry Beauty Estetik på Strandvägen 15 i Stockholm.

© 2023 All rights reserved​