Tatuering-borttagning

Med Helios III kan du säkert få bort gamla, oönskade och även nya tatueringar. Helios III är den absolut senaste Nd:Yag lasern från Laseroptek med patenterad DUBBEL puls teknik och avancerad ”beam” profil teknik med 4 olika våglängder för optimala behandlingsresultat på b.l.a tatuering, färgade tatueringar samt pigmentfläckar.

Tatueringborttagning processen helt enkelt innebär att vi påskyndar nedbrytningen av bläck i kroppen genom att skjuta sönder pigmenten med laser vågor. 

 

För att skapa behagliga behandlingar, vi på Sherry Beauty använder en kylsystem som kyler ner området till -20 grader celcius och bedövar området. Detta i kombination med Helios III Q-swiched Yag laser smarta dubbelpuls teknologi minskar smärtan till en hög nivå!

Igenomsnitt krävs det 6-9 behandlingar för professionella tatueringar och 3-5 behandlingar för amatörtatueringar. Det bästa mellanrum mellan behandlingar är 8 till 10 veckor. Gamla tatueringar kräver färre behandlingar. 

Vanligaste bieffekter är rodnad, svullnad och eventuellt blåsor. Dessa symptom är övergående och kräver en enkel eftervård. 

© 2023 ALL RIGHTS RESERVED