EM Slim

Drömmen om en välformad kropp kan nu bli verklighet med Emslim. Denna avancerade teknologi erbjuder flera fördelar, inklusive huduppstramning, fettreducering och muskeluppbyggnad. Med fokus på områden som rumpa, mage, ben, biceps och triceps, ger Emslim dig möjligheten att forma din kropp enligt dina önskemål.

Behandlings områden - Rumpa, Mage, Ben, Biceps/Triceps.

Så här fungerar det:

  • Em Slim: Denna behandling levererar elektromagnetiska vågor (HI-EMT) som stimulerar och aktiverar dina muskler på ett sätt som liknar träning. Detta expanderar och drar samman musklerna, omformar deras inre struktur och ökar muskeltillväxten. Som ett resultat producerar kroppen nya kedjor av muskelfibrer, vilket resulterar i en ökad muskelmassa. Men Emslim går ännu längre än så – det bygger inte bara muskler, utan hjälper också till att bränna fett, vilket ger dig en slankare och mer väldefinierad kropp.
  • Oönskat Fett: Säg adjö till oönskat fett och välkommen till drömkroppen med Emslim. Kontakta oss idag för att lära dig mer om denna innovativa teknologi och boka din behandling. Drömmer du om en förändring? Nu kan du forma din framtid med Emslim.
  • Huduppstramning: Denna behandlingar stramar även upp huden.
  • Muskeluppbyggnad: Med Em Slim kan du öka din muskelmassa.
  • Säkerhet Först: Vi använder beprövade produkter och tekniker för säkra och effektiva resultat.
  • Personlig Rådgivning: Varje behandling är skräddarsydd efter dina unika önskemål och behov.

Så här utförs en behandling

Så här utförs en behandling

1. Varmt välkommen att boka en konsultation

Om du känner dig osäker gällande denna behandling är du välkommen att boka en kostnadsfri konsultation. Denna kan göras online eller i person.

2. Boka behandlingar

Under din rådgivning kommer vårt kunniga team att göra en professionell bedömning. Vi hjälper dig att skapa en individuell behandlingsplan och bokar de behandlingar som passar din budget, livsstil och dina skönhetsmål bäst.

3. Påbörja behandling

Så snart du känner dig redo kan du påbörja din behandlingsplan. Våra erfarna läkare och sjuksköterskor kommer att utföra behandlingen, genomföra en grundlig ansiktsanalys och vägleda dig genom hela processen.

4. Boka din Rådgivning

Efter din första behandling kommer vi att boka in nästa session. Regelbundna behandlingar leder till de bästa resultaten!

Testimonial Image
Vi har besökt kliniker i hela Europa och Sverige, men vi kan ärligt säga att den bästa servicen och de bästa resultaten har vi upplevt hos Sherry Beauty. Från första stund får vi professionellt och vänligt bemötande. De försöker aldrig påtvinga onödiga ingrepp; istället lyssnar de på våra förväntningar och respekterar våra gränser. Vi rekommenderar starkt Sherry Beauty!

John & Johan

Stockholm
Testimonial Image
Kund sedan flera år tillbaka och är alltså oerhört nöjd. Känner mig alltid trygg, har även tagit min dotter till Sherry när hon fyllde 18 och önskade sig lite fylligare läppar eftersom jag vet att min behandlare, liksom jag själv eftersträvar naturliga resultat. Extra plus i kanten för eminent bemötande och service i receptionen.

Anna Andersson

Stockholm
Testimonial Image
Har besökt Sherry beauty estetik sedan flera år tillbaka. Om jag får säga tre egenskaper om de; Otroligt familjära, ärliga samt professionella De är Otroligt duktiga på det dem gör, lokalen strålar lyx detsamma resultatet av alla behandlingar. Rekommenderar rakt av mitt hjärta.

Antonija Mandir

Stockholm
Testimonial Image
Sherry är en äkta mästare på sitt område, och hennes passion för sitt jobb är verkligen inspirerande. Varje behandling kändes som en personlig skräddarsydd upplevelse, och jag kände mig verkligen omhändertagen. Jag har redan rekommenderat Sherry Beauty till alla mina vänner – Looove it!

Mithila Ahmed

Stockholm
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.