Laser

Soprano ICE Platinum är inte bara en annan hårborttagningsmetod; det är den ultimata lösningen för permanent hårborttagning. Med enastående resultat och en banbrytande teknik har Soprano ICE Platinum blivit känd som den oöverträffade ledaren inom branschen.

Soprano ICE Platinum är mer än bara en investering i din skönhet; det är en investering i din bekvämlighet och självförtroende. Säg hejdå till rakhyvlar och smärtsam hårborttagning och välj det nummer ett alternativet. Kontakta oss idag för att boka din Soprano ICE Platinum-behandling och upplev skillnaden själv. Det är dags att njuta av silkeslen hud utan besvär.

Här är varför Soprano ICE Platinum är nummer ett:

  • Smärtfri Hårborttagning: Glöm de smärtsamma och obekväma metoder som vaxning eller epilering. Soprano ICE Platinum använder en avancerad teknik som är helt smärtfri och skonsam mot din hud.
  • Snabb och Effektiv: Med den senaste teknologin tar behandlingen minimal tid och ger maximala resultat. Du kan återgå till dina dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen.
  • Permanent Resultat: Eftersom Soprano ICE Platinum inriktar sig på hårsäckarna kan du förvänta dig permanent hårborttagning efter bara några sessioner.
  • Säkerhet Först: Vi använder beprövade produkter och tekniker för säkra och effektiva resultat.
  • Personlig Rådgivning: Varje behandling är skräddarsydd efter dina unika önskemål och behov.

Före -och efter bilder

Laser
Laser
Laser
Laser
Laser

Så här utförs en behandling

Så här utförs en behandling

1. Varmt välkommen att boka en konsultation

Om du känner dig osäker gällande denna behandling är du välkommen att boka en kostnadsfri konsultation. Denna kan göras online eller i person.

2. Boka behandlingar

Under din rådgivning kommer vårt kunniga team att göra en professionell bedömning. Vi hjälper dig att skapa en individuell behandlingsplan och bokar de behandlingar som passar din budget, livsstil och dina skönhetsmål bäst.

3. Påbörja behandling

Så snart du känner dig redo kan du påbörja din behandlingsplan. Våra erfarna läkare och sjuksköterskor kommer att utföra behandlingen, genomföra en grundlig ansiktsanalys och vägleda dig genom hela processen.

4. Boka din Rådgivning

Efter din första behandling kommer vi att boka in nästa session. Regelbundna behandlingar leder till de bästa resultaten!

Testimonial Image
Vi har besökt kliniker i hela Europa och Sverige, men vi kan ärligt säga att den bästa servicen och de bästa resultaten har vi upplevt hos Sherry Beauty. Från första stund får vi professionellt och vänligt bemötande. De försöker aldrig påtvinga onödiga ingrepp; istället lyssnar de på våra förväntningar och respekterar våra gränser. Vi rekommenderar starkt Sherry Beauty!

John & Johan

Stockholm
Testimonial Image
Kund sedan flera år tillbaka och är alltså oerhört nöjd. Känner mig alltid trygg, har även tagit min dotter till Sherry när hon fyllde 18 och önskade sig lite fylligare läppar eftersom jag vet att min behandlare, liksom jag själv eftersträvar naturliga resultat. Extra plus i kanten för eminent bemötande och service i receptionen.

Anna Andersson

Stockholm
Testimonial Image
Har besökt Sherry beauty estetik sedan flera år tillbaka. Om jag får säga tre egenskaper om de; Otroligt familjära, ärliga samt professionella De är Otroligt duktiga på det dem gör, lokalen strålar lyx detsamma resultatet av alla behandlingar. Rekommenderar rakt av mitt hjärta.

Antonija Mandir

Stockholm
Testimonial Image
Sherry är en äkta mästare på sitt område, och hennes passion för sitt jobb är verkligen inspirerande. Varje behandling kändes som en personlig skräddarsydd upplevelse, och jag kände mig verkligen omhändertagen. Jag har redan rekommenderat Sherry Beauty till alla mina vänner – Looove it!

Mithila Ahmed

Stockholm
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.