Haka

Haka: hakpartiet påverkar ansiktes anatomi och proportioner, särskilt i profilen. IBland kan man uppleva att man saknar haka eller ojämnheter i huden kring hakan. Även med åldern ansiktets volymen minskar och sjunker nedåt, Huden kring haklinjen blir mer slapp och små gropar, rynkor förekommer. Med fillers kan vi markera din haklinje. En injektionsbehandling med fillers är ett tryggt och säkert sätt att skapa volym i ansiktet. Hakfiller kan skapa en dramatisk förändring och balans i ansiktet, och även ge intrycket av en smalare käke, mindre näsa, förbättra sidoprofilen och mer skarpa drag. Beroende på vad man vill uppnå för resultat, finns det olika injektionstekniker och områden man sprutar in fillern i. Med hjälp av hudfiller kan vi behandla: Oproportionerligt liten haka i förhållande till resten av ansiktet :exempel vanligt att hakan är något kort i förhållande till näsans längd.  Avsmala ett brett ansikte: När hakspetsen förlängs blir ansiktet avsmalnat och mer feminint.    

Halgrop eller Veck under läppen, hakan har blivit som en puckel. Med fillers kan vi dölja en delad haka med ett så kallat hål i mitten. man fyller ut ojämnheter och markerar haklinjen om den känns otydlig. Gropig haka eller apelsinhaka. Detta kan enkelt behandlas med hjälp av hudfiller. huden blir slät på området. Om man önskar förstärka sin ansiktsdrag och vid önskemål påverka sin ansiktform, kan man både skulptera sin haka och bygga volym på önskad plats. Vi skräddarsyr behandlingen efter dina förutsättningar. För att erbjuda en smärtfri och mer behagligt upplevelse så använder vi enbart filler som innehåller bedövning. Även lokal bedövning erbjuds på plats.
Tid: ungefär 30 min. I kliniken fyller du en hälsodeklaration, samtycke papper, konsultation. Vi tar även en före och en efter bild efter behandlingen. Själva injektionsbehandlingen tar inte mer än 5 minuter.

Follow

  • Facebook Social Icon
  • Instagram