PRP hud

Vampyr behandling

PRP är en naturlig och effektiv skönhetsbehandling där resultatet blir en ungdomligare, slätare och mer elastisk hud. En naturlig hudföryngring! PRP är en injektionsbehandling med ditt eget blod. I blodet finns trombocyter, i dessa trombocyter finns en mängd olika proteiner som fungerar som tillväxtfaktorer för kroppens celler och vävnader. När vi skär oss i huden så aktiveras blodplättar så att immunsystemet börjar reparera skadan. 

Genom att ta några ml av patientens eget blod från en ven i armen för att sedan injicera detta tillbaka så startar man en inflammatorisk process och huden återfår spänst och elasticitet. Plättarna som finns i Plasman aktiveras för att släppa tillväxtfaktorer som sedan stimulerar dina egna Stamceller. De aktiverade plättarna injiceras sedan in i vävnaderna för att påbörja processen av Biostimulation.

PRP hud

Viktiga indikationer

En naturlig och effektiv skönhetsbehandling som kan behandla slapp, tunn, torr och trött hud, ojämn hudton, pigment och svårbehandlade ärr (t.ex efter akne), rynkor, och mörka ringar under ögonen (när ringarna är p.g.a pigment och eller tunn hud som gör att blå kärl lyser igenom). Man kan behandla hela kroppen och oftast gör vi PRP på dessa områden: Ansikte Dekolletage Händer Hårbotten Bristningar Brännskador.

  • Inget smärtstillande, blodförtunnande eller alkohol 24 timmar innan behandling. 

  • Drick minst 6-8 glas vatten dagen innan behandlingen. 

  • Det är viktig att ha ätit ordentligt innan behandlingen. 

  • Undvik träna/ svettas samma dag efter behandlingen.

  • Ingen alkohol en dag efter behandlingen.

  • Smink bör undvikas i minst 24 timmar efter behandlingen.

  • Inte bada klor eller sola solarium. 

Behandlingen utförs genom att man tar en viss mängd blod från klienten. Sedan cetrifugas blodet och blodplasman sepereras. I blodplasman finns det tillväxt faktorer, cellulärmatrix och hyaluronsyra som sedan injiceras tillbaka till huden i små mängder med en mycket tunn nål. Processen är poliklinisk och återhämtningen sker snabb.

Resultatet är individuella men 1-3 behandlingar rekommenderas per år med 4-6 veckors mellanrum. Däremot finns det ingen gräns på hur många behandlingarna som kan utföras, ansvarig behandlare kan utforma en behandlingspaket som passar klientens tillstånd.

Resultatet av din PRP behandling är en synbart yngre hud med färre rynkor och ökad elasticitet, de faktorer som spelar roll på hur effektiv behandlingen blir för dig är bland annat din hälsostatus men också ålder, kost, rökning och din hud Under kommande dagarna efter en PRP behandling kommer blodplättorna frigöra tillväxt faktorer som resulterar i kollagen producering och bättre hud struktor förbättras. Detta sker konstant upp till tre månader efter behandlingen.

Ingen risk för infektion.
Ingen risk för utbuktningar eller klumpar.
Ingen risk för asymmetri.
Ingen risk för allergi.

Långvariga resultat och möjlighet att behandla flera områden samtidigt.
Jämfört med andra behandlingar är priset lågt för samma resultat. ​

© 2020 All rights reserved​