Trådlyft

Facelift utan kirurgi

Trådlyft är ett av de senaste tillskotten inom kosmetisk kirurgi. Trådlyft går snabbt, är mindre invasivt och kan utföras utan narkos. Om du inte vill spendera mellan 50- och 60 000 kronor på ett ansiktslyft är du förmodligen en perfekt kandidat för trådlyft. Behandlingen är känd som ”ansiktslyftet som görs på lunchen”, det är inte dyrt och det tar ungefär 45 minuter. Du behöver inte sövas, ärren är mindre och den övergripande effekten är ett naturligt resultat. 

Ultra V Trådlyft har snabbt blivit ett populärt alternativ till traditionella uppstramningsbehandlingar och även kirurgiska ansiktslyftningar. Metoden ger omedelbara och långvariga resultat. Med Ultra V trådlyftstekniken injiceras/läggs ett antal trådar med hjälp av nålar, på utvalda ställen under huden för att ge en kollagenstimulerande och uppstramande effekt. Tekniken möjliggör även att forma ansiket på det sätt som önskas. Genom att använda kraftigare trådar får vi en högre kollagenstimulering på vissa partier och därmed ett större lyft eller uppstramning. ​

Behandlingen utförs av en läkare! 

Vem är kandidat för behandlingen?

Behandlings effekter

Vem är inte kandidat för behandlingen?

Vilka områden kan jag behandla

Efter behandling

Biverkningar

Vem är kandidat för behandlingen?

Alla som vill ha uppstramning i ansiktet, kring käklinje, runt mun och ögon, eller åtgärda en rynkig panna eller hals är bra kandidater för behandlingen.

 

Behandlings effekter

Omedelbart efter behandlingen får du en uppstramning men maximal effekt av Ultra V trådlyftsbehandlingen ses vanligen efter tre - fyra månader. Därefter håller effekten i cirka 1,5 år beroende på livsstil, ålder, hudtyp mm. Vi rekommenderar en ”touch up” efter cirka 6 månader för att den föryngrande effekten ska hålla ännu längre.

 

Vem är INTE lämplig kandidat för behandlingen.

Personer med kraftigt slapp hy, överskott av huden eller mycket djupa rynkor och veck då rekommenderas en kombinationsbehandling med en passande filler med rätt viskositet.

 

Vilka områden kan jag behandla?

De behandlingsområden som vi idag erbjuder är ansikte - dubbelhaka, hamsterpåsar, kinder, runt mun, pannan, nasolabialveck kring näsa och hals. I pannan kan vi få ett ögonbrynslyft genom att lägga in extra kraftiga trådar, octo-trådar, med hjälp av cannula-tekniken. Hela ögonområdet får ett lyft och även här bestämmer antalet trådar hur mycket lyft vi ska skapa.

 

Efter behandling

• massera eller tvätta inte det behandlade området. Om du måste tvätta ansiktet så går det bra att dutta på ansiktet med en fuktig handduk. 
• Ingen träning, bastu eller aktiviteter som medför svettning de kommande 4-5 dagarna 
• Inte använda smink på 24 timmar. 
• rekommenderas att använda kräm med solskyddsfaktor 30 nästkommande 6-12 månaderna. 
• återbesök mellan 2 veckor - 1 månad. 
• bästa resultat kommer normalt efter ca 3 månader

 

Biverkningar

Oftast har man minimalt obehag efteråt och kan gå tillbaka till arbetet, särskilt efter minilyft. Ibland får man blåmärken som kan finnas kvar en dryg vecka och vid större trådlyft ses ibland lite svullnad. När man lägger hullingtrådar så kan de strama de första veckorna, särskilt när man tuggar. Infektion eller mer allvarliga biverkningar är mycket sällsynt.

 

Follow

  • Facebook Social Icon
  • Instagram