Trådlyft Östermalm

Ansiktslyft utan kirurgi

Trådlyft är ett av de senaste tillskotten inom kosmetisk kirurgi. Trådlyft går snabbt, är mindre invasivt än ett traditionellt facelift och kan utföras utan narkos. Om du inte vill spendera mellan 50- och 60 000 kronor på ett ansiktslyft är du förmodligen en perfekt kandidat för trådlyft. Behandlingen är känd som ”ansiktslyftet som görs på lunchen”. Det är inte dyrt och det tar ungefär 45 minuter. Du behöver inte sövas, ärren är mindre och den övergripande effekten är ett naturligt resultat med en mycket snabbare läktid.

Välkommen att boka tid för trådlyft på vår trivsamma klinik på Östermalm.

Trådlyft

Mer Info

Ultra V Trådlyft har snabbt blivit ett populärt alternativ till traditionella uppstramningsbehandlingar och även kirurgiska ansiktslyftningar. Metoden ger omedelbara och långvariga resultat. Med Ultra V trådlyftstekniken injiceras/läggs ett antal trådar med hjälp av nålar, på utvalda ställen under huden för att ge en kollagenstimulerande och uppstramande effekt. 

Tekniken möjliggör även att forma ansiket på det sätt som önskas. Genom att använda kraftigare trådar får vi en högre kollagenstimulering på vissa partier och därmed ett större lyft eller uppstramning. 

Behandlingen utförs av en läkare! 

Mer information om trådlyft

Ultra V Trådlyft har snabbt blivit ett populärt alternativ till traditionella uppstramningsbehandlingar och även till kirurgiska ansiktslyft. Metoden ger omedelbara och långvariga resultat. Med Ultra V trådlyftstekniken injiceras/läggs ett antal trådar med hjälp av nålar på utvalda ställen under huden. Trådarna ger en direkt lyftande effekt genom sin placering samt även en kollagenstimulerande och uppstramande effekt tack vare materialets egenskaper.

Tekniken möjliggör att man kan forma ansiktet på det sätt som önskas. Genom att använda kraftigare trådar får vi en högre kollagenstimulering på vissa partier och därmed ett större lyft eller uppstramning utifrån ditt ansiktes behov.

Behandlingen utförs alltid av en läkare för maximal trygghet och vi administrerar lokalbedövning vid behov för att undvika obehag.

Tekniken möjliggör även att forma ansiket på det sätt som önskas. Genom att använda kraftigare trådar får vi en högre kollagenstimulering på vissa partier och därmed ett större lyft eller uppstramning. 

Behandlingen utförs av en läkare! 

Viktigt att veta om trådlyft

Alla som vill ha en uppstramning av ansiktet, exempelvis kring käklinjen, runt mun och ögon, eller för att åtgärda en rynkig panna eller hals är bra kandidater för behandlingen.

Omedelbart efter behandlingen får du en uppstramning. Maximal effekt av Ultra V trådlyftsbehandling uppnås vanligen efter tre till fyra månader. Därefter består effekten i cirka 1,5 år beroende på livsstil, ålder, hudtyp och andra faktorer som påverkar hudens status. Vi rekommenderar en ”touch up” efter cirka 6 månader för att den föryngrande effekten ska hålla ännu längre.

Personer med mycket slapp hy, överskott av hud eller mycket djupa rynkor och veck. För att uppnå bra resultat vid dessa besvär så rekommenderas en kombinationsbehandling med en passande filler med rätt viskositet.

De behandlingsområden som vi idag erbjuder är ansikte – dubbelhaka, hamsterpåsar, kinder, runt mun, pannan, nasolabialveck kring näsa och hals. I pannan kan vi få ett ögonbrynslyft genom att lägga in extra kraftiga trådar, octo-trådar, med hjälp av cannula-tekniken. Hela ögonområdet får ett lyft och även här bestämmer antalet trådar hur mycket lyft vi ska skapa.

  • Massera eller tvätta inte det behandlade området. Om du måste tvätta ansiktet så går det bra att dutta på ansiktet med en ren och fuktig handduk. 
  • Ingen träning, bastu eller aktiviteter som medför svettning de kommande 4-5 dagarna. 
  • Använd inte smink på 24 timmar. 
  • Vi rekommenderar att du använder en ansiktskräm med solskyddsfaktor 30 de nästkommande 6-12 månaderna. 
  • Vi bokar in ett återbesök mellan ca 2 veckor – 1 månad efter behandlingen för att se att allt utvecklas som önskat.
  • Fullt resultat av behandlingen ser du normalt efter ca 3 månader.

Oftast känner man bara ett minimalt obehag efteråt och kan gå tillbaka till arbetet, särskilt efter minilyft. Ibland får man blåmärken som kan finnas kvar en dryg vecka och vid större trådlyft ses ibland lite svullnad. När man lägger hullingtrådar så kan de strama de första veckorna, särskilt när man tuggar. Infektion eller mer allvarliga biverkningar är mycket sällsynta.

Boka trådlyft på Östermalm idag

Låter trådlyft som rätt metod för dig? Varmt välkommen att boka din behandling på vår trivsamma klinik på Strandvägen 15 på Östermalm redan idag. Vi inleder alltid med en konsultation där vi går igenom dina personliga förutsättningar och önskemål för att hitta fram till en lösning som motsvarar dina förväntningar.

© 2020 All rights reserved​