Dermapen

Vår Dermapen-behandling är en banbrytande teknik för att förbättra hudens utseende och hälsa. Den bygger på mikronålsbehandling med en specialdesignad penna som ger anpassad hudvård med imponerande resultat. Denna behandling är idealisk för att behandla en rad olika hudproblem och ger dig en hud som strålar av ungdomlighet och vitalitet.

Kontakta oss för att boka din personliga konsultation och upptäck hur Dermapen-behandlingen kan anpassas för att möta dina specifika hudvårdsbehov. Upplev fördelarna med denna avancerade teknik och återuppliva din huds naturliga skönhet. Skäm bort din hud och njut av en strålande, ungdomlig hy med Dermapen.

Varför välja en Dermapen behandling hos oss?

  • Hudförbättring: Dermapen är känd för sin förmåga att förbättra hudens textur, minska fina linjer och rynkor samt minska synligheten av ärr.
  • Kollagenstimulering: Behandlingen stimulerar produktionen av kollagen i huden, vilket resulterar i fastare och mer ungdomlig hud.
  • Porer och Hudton: Dermapen minskar porstorleken och kan hjälpa till att förbättra ojämn hudton, inklusive minskning av pigmentfläckar.
  • Säkerhet Först: Vi använder beprövade produkter och tekniker för säkra och effektiva resultat.
  • Personlig Rådgivning: Varje behandling är skräddarsydd efter dina unika önskemål och behov.

Före -och efter bilder

Dermapen
Dermapen
Dermapen

Så här utförs en behandling

Så här utförs en behandling

1. Varmt välkommen att boka en konsultation

Om du känner dig osäker gällande denna behandling är du välkommen att boka en kostnadsfri konsultation. Denna kan göras online eller i person.

2. Boka behandlingar

Under din rådgivning kommer vårt kunniga team att göra en professionell bedömning. Vi hjälper dig att skapa en individuell behandlingsplan och bokar de behandlingar som passar din budget, livsstil och dina skönhetsmål bäst.

3. Påbörja behandling

Så snart du känner dig redo kan du påbörja din behandlingsplan. Våra erfarna läkare och sjuksköterskor kommer att utföra behandlingen, genomföra en grundlig ansiktsanalys och vägleda dig genom hela processen.

4. Boka din Rådgivning

Efter din första behandling kommer vi att boka in nästa session. Regelbundna behandlingar leder till de bästa resultaten!

Testimonial Image
Vi har besökt kliniker i hela Europa och Sverige, men vi kan ärligt säga att den bästa servicen och de bästa resultaten har vi upplevt hos Sherry Beauty. Från första stund får vi professionellt och vänligt bemötande. De försöker aldrig påtvinga onödiga ingrepp; istället lyssnar de på våra förväntningar och respekterar våra gränser. Vi rekommenderar starkt Sherry Beauty!

John & Johan

Stockholm
Testimonial Image
Kund sedan flera år tillbaka och är alltså oerhört nöjd. Känner mig alltid trygg, har även tagit min dotter till Sherry när hon fyllde 18 och önskade sig lite fylligare läppar eftersom jag vet att min behandlare, liksom jag själv eftersträvar naturliga resultat. Extra plus i kanten för eminent bemötande och service i receptionen.

Anna Andersson

Stockholm
Testimonial Image
Har besökt Sherry beauty estetik sedan flera år tillbaka. Om jag får säga tre egenskaper om de; Otroligt familjära, ärliga samt professionella De är Otroligt duktiga på det dem gör, lokalen strålar lyx detsamma resultatet av alla behandlingar. Rekommenderar rakt av mitt hjärta.

Antonija Mandir

Stockholm
Testimonial Image
Sherry är en äkta mästare på sitt område, och hennes passion för sitt jobb är verkligen inspirerande. Varje behandling kändes som en personlig skräddarsydd upplevelse, och jag kände mig verkligen omhändertagen. Jag har redan rekommenderat Sherry Beauty till alla mina vänner – Looove it!

Mithila Ahmed

Stockholm