Käkar (Muskelavslappnande)

Vår käk behandling erbjuder en mångsidig lösning som både kan hjälpa dig att hantera bruxism (tandgnissling) och uppnå estetisk ansiktsavsmalning. Oavsett om du har medicinska eller estetiska behov, är vår behandling utformad för att ge dig det bästa av båda världar.

Oavsett om du vill åstadkomma en ansiktsavsmalning eller lider utav bruxism är du välkommen att kontakta oss idag för att boka din konsultation och upptäcka hur vår käklinje behandling kan förändra ditt utseende och din livskvalitet.

Varför välja käkbehandling hos oss?

 • Estetisk Ansiktsavsmalning: Om du önskar en mer V-formad ansiktsprofil genom att minska muskelvolymen i käkarna, kan vår behandling skapa den ansiktsavsmalning du strävar efter.
 • Bruxism (Tandgnissling): Bruxism är den medicinska termen för att gnissla eller pressa tänderna, ofta sker detta under sömnen. Om du lider av bruxism kan vår behandling hjälpa till att minska spänningen i käkarna och förhindra tandförstöring. Även om en bettskena kan skydda dina tänder, åtgärdar vår behandling den underliggande muskelspänningen som kan orsaka huvudvärk.
 • Säkerhet Först: Vi använder beprövade produkter och tekniker för säkra och effektiva resultat.
 • Personlig Rådgivning: Varje behandling är skräddarsydd efter dina unika önskemål och behov.

Före -och efter bilder

Läppar
Läppar
Läppar
Läppar
Läppar
Läppar

Så här utförs en behandling

Så här utförs en behandling

1. Boka konsultation

När du önskar en behandling med injektioner är första steget att boka en rådgivning. Denna kan göras online eller i person. Rådgivningen bör planeras minst 2 dagar innan behandlingen. Om du har besökt oss för injektionsbehandlingar inom de senaste 6 månaderna krävs ingen ny rådgivning.

2. Boka behandlingar

Under din rådgivning kommer vårt kunniga team att göra en professionell bedömning. Vi hjälper dig att skapa en individuell behandlingsplan och bokar de behandlingar som passar din budget, livsstil och dina skönhetsmål bäst.

3. Påbörja behandling

Så snart du känner dig redo kan du påbörja din behandlingsplan. Våra erfarna läkare och sjuksköterskor kommer att utföra behandlingen, genomföra en grundlig ansiktsanalys och vägleda dig genom hela processen.

4. Boka din Rådgivning

Efter din första behandling kommer vi att boka in nästa session. Regelbundna behandlingar leder till de bästa resultaten!

Testimonial Image
Vi har besökt kliniker i hela Europa och Sverige, men vi kan ärligt säga att den bästa servicen och de bästa resultaten har vi upplevt hos Sherry Beauty. Från första stund får vi professionellt och vänligt bemötande. De försöker aldrig påtvinga onödiga ingrepp; istället lyssnar de på våra förväntningar och respekterar våra gränser. Vi rekommenderar starkt Sherry Beauty!

John & Johan

Stockholm
Testimonial Image
Kund sedan flera år tillbaka och är alltså oerhört nöjd. Känner mig alltid trygg, har även tagit min dotter till Sherry när hon fyllde 18 och önskade sig lite fylligare läppar eftersom jag vet att min behandlare, liksom jag själv eftersträvar naturliga resultat. Extra plus i kanten för eminent bemötande och service i receptionen.

Anna Andersson

Stockholm
Testimonial Image
Har besökt Sherry beauty estetik sedan flera år tillbaka. Om jag får säga tre egenskaper om de; Otroligt familjära, ärliga samt professionella De är Otroligt duktiga på det dem gör, lokalen strålar lyx detsamma resultatet av alla behandlingar. Rekommenderar rakt av mitt hjärta.

Antonija Mandir

Stockholm
Testimonial Image
Sherry är en äkta mästare på sitt område, och hennes passion för sitt jobb är verkligen inspirerande. Varje behandling kändes som en personlig skräddarsydd upplevelse, och jag kände mig verkligen omhändertagen. Jag har redan rekommenderat Sherry Beauty till alla mina vänner – Looove it!

Mithila Ahmed

Stockholm

Vanliga frågor

Att tänka på innan behandlingen
 • Man skall inte vara gravid eller amma.
 • Undvika magnecyl eller Ipren.
 • Man skall ej ha infektion, feber, herpes eller ha sjukdomskänsla i kroppen.
Att tänka på efter behandlingen
 • Man skall Ej simma, basta eller träna samma dag.
 • Man skall Ej utföra peeling eller massage på behandlade området.
 • Man skall Ej sminka sig under första 5 timmarna.
 • Undvik aktiviteter som kan skapa större rodnad i huden.
Vad kan du förvänta dig?

Omedelbart efter behandlingen kan du komma att känna en viss smärta, vara svullen i behandlingsområdet. Det behandlande området kan kännas lite bortdomnat och huden kan se lite röd och irriterad ut. Även detta försvinner inom några timmar. det dröjer ungefär 3 – 5 dagar innan du märker av effekten som kommer smygande och ökar gradvis i 10-14 dagar. Dag 14 ser du full effekt. Vanligtvis bokar vi in dig på ett återbesök efter 14 dagar för att se hur det ser ut och om behandlingen behöver kompletteras.

Det är viktigt att tänka på att de behandlingsresultat man uppnår med hjälp av muskelavslappnande preparat inte är permanenta.Den resultatet kommer att gå tillbaka inom 3-6 månader beroende på livstil.

Hur går behandlingen till?

En injektionsbehandling med muskelavslappnande preparat är ett enkelt ingrepp. Inför din första fillerbehandling får du först träffa din injektionsbehandlare på vår klinik för en konsultation. Där görs en bedömning av dina förutsättningar och du får information om behandligen. En behandling tar ca 30 minuter och du kan fortsätta din dag som vanligt direkt efter behandlingen.

Den går till på ungefär följande sätt. Först gör vi en bedömning och konsultation, du som klient skriver på din samtycke papper. Injektionsplatserna rengörs och desinficeras. Själva injektionsprocessen går mycket snabbt och en behandling bestående av en serie injektioner är ofta över på mindre än 5 minuter. Efter injektionerna tvättas det behandlande området av.

Resultaten av en behandling med muskelavslappnande preparat syns inom 3-14 dagar efter behandlingen.

Biverkningar

Små blåmärken kan uppkomma och synas i det behandlade området. Biverkningar av muskelavslappnande behandlingar är mycket sällsynta. Om en biverkning skulle uppstå är den lokal och alltid övergående. Små blåmärken kan uppkomma och synas i det behandlade området.

Har du fortfarande frågor?

Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.