Your beauty matters...

Teamet bakom Sherry Beauty består av legitimerade sjuksköterskor, tandläkare och läkare. Vår hängivna personal inkluderar Dr. Michael Korhonen, vår anslutna förskrivande läkare. Vi tror att varje individ förtjänar att trivas med sitt utseende och våra tjänster är utformade för att möta alla behov.

Vi erbjuder säkra och prisvärda behandlingar som passar människor i alla åldrar. Vårt team är noggrant utvalt och välutbildat. Vi använder endast CE-godkända avancerade metoder och material. Vi ser fram emot att träffa dig – kontakta oss idag.

Abeal Yifter
Grundare & VD
Sherry Garshasbi
Grundare & Verksamhetschef
Michael Korhonen Lundin
Leg. Läkare & Klinik Ansvarig
Ferhat Baysal
Leg. Sjuksköterska
Husay Sedigh
Hudterpeut
Linn Melinder
Kosmetisk tatuerare
Sinit Henok
Laserterapeut

En Trygg Plats För Dig

Vårt mål är att skapa en trygg och välkomnande miljö där du kan känna dig bekväm. Vi förstår att varje individ är unik, och vi är här för att erbjuda skräddarsydd och professionell vård.

Medkännande Vård

Vi bryr oss om din hälsa och ditt välbefinnande. Vår dedikerade personal är här för att erbjuda medkännande vård och stöd under hela din resa.

Vänlig Miljö

Vår klinik erbjuder en vänlig och avslappnad atmosfär. Vi vill att du ska känna dig som hemma när du besöker oss. Din bekvämlighet är av högsta prioritet.

Engagerade att Hjälpa Dig

Vi är engagerade i att hjälpa dig att uppnå dina skönhetsmål. Vårt team av erfarna professionella är dedikerade till att ge dig bästa möjliga vård och resultat.

Starta din välmåenderesa idag med oss

Börja din välmåenderesa med Team Sherry Beauty nu. Kontakta oss för säkra och prisvärda behandlingar som passar dig.

Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.