Permanent Hårborttagning

Föreställ dig att vakna upp till lätt hud utan ansträngning, redo att erövra dagen. Upplev den ultimata tidsbesparande lösningen med långvariga resultat, från styrelserum till strandäventyr. Laserhårborttagning ger dig möjlighet att visa upp ditt sanna jag och släppa loss självförtroende och framgång.

På Sherry Beauty Estetik arbetar vi med världens snabbaste och mest effektiva laser, Splendor X från Lumenis. Den är unik och finns endast på två kliniker i Sverige. Splendor X är inte bara en hårborttagningsmetod, det är den ultimata lösningen för permanent hårborttagning. Kontakta oss idag för att boka din behandling och upplev skillnaden själv. Det är dags att njuta av silkeslen hud utan besvär.

Här är varför Splendor X är nummer ett:

  • Världens snabbaste, starkaste och mest effektiva laser för hårborttagning.
  • Splendor X fun behandlar alla hudtyper.
  • Världens snabbaste laser därav behandlingstiden halveras jämfört med Diod laser/IpL och andra laser maskiner.
  • Nästintill smärtfritt tack vare inbyggd kylmaskin.
  • Du får hudåtstramning på köpet, den avancerade Yag-lasern bidrar med god funktionalitet för huduppstramning.
  • Ingen gel behövs, du behöver inte duscha efter behandlingen. Du kan besöka oss på din lunchrast eller gå på middag efter din behandling.
  • Vi har mer än 9 års erfarenhet av hårborttagning. Hos oss kan du känna dig trygg.

Före -och efter bilder

Laser
Laser
Laser
Laser
Laser

Så här utförs en behandling

Så här utförs en behandling

1. Varmt välkommen att boka en konsultation

Om du känner dig osäker gällande denna behandling är du välkommen att boka en kostnadsfri konsultation. Denna kan göras online eller i person.

2. Boka behandlingar

Under din rådgivning kommer vårt kunniga team att göra en professionell bedömning. Vi hjälper dig att skapa en individuell behandlingsplan och bokar de behandlingar som passar din budget, livsstil och dina skönhetsmål bäst.

3. Påbörja behandling

Så snart du känner dig redo kan du påbörja din behandlingsplan. Våra erfarna läkare och sjuksköterskor kommer att utföra behandlingen, genomföra en grundlig ansiktsanalys och vägleda dig genom hela processen.

4. Boka din Rådgivning

Efter din första behandling kommer vi att boka in nästa session. Regelbundna behandlingar leder till de bästa resultaten!

Testimonial Image
Vi har besökt kliniker i hela Europa och Sverige, men vi kan ärligt säga att den bästa servicen och de bästa resultaten har vi upplevt hos Sherry Beauty. Från första stund får vi professionellt och vänligt bemötande. De försöker aldrig påtvinga onödiga ingrepp; istället lyssnar de på våra förväntningar och respekterar våra gränser. Vi rekommenderar starkt Sherry Beauty!

John & Johan

Stockholm
Testimonial Image
Kund sedan flera år tillbaka och är alltså oerhört nöjd. Känner mig alltid trygg, har även tagit min dotter till Sherry när hon fyllde 18 och önskade sig lite fylligare läppar eftersom jag vet att min behandlare, liksom jag själv eftersträvar naturliga resultat. Extra plus i kanten för eminent bemötande och service i receptionen.

Anna Andersson

Stockholm
Testimonial Image
Har besökt Sherry beauty estetik sedan flera år tillbaka. Om jag får säga tre egenskaper om de; Otroligt familjära, ärliga samt professionella De är Otroligt duktiga på det dem gör, lokalen strålar lyx detsamma resultatet av alla behandlingar. Rekommenderar rakt av mitt hjärta.

Antonija Mandir

Stockholm
Testimonial Image
Sherry är en äkta mästare på sitt område, och hennes passion för sitt jobb är verkligen inspirerande. Varje behandling kändes som en personlig skräddarsydd upplevelse, och jag kände mig verkligen omhändertagen. Jag har redan rekommenderat Sherry Beauty till alla mina vänner – Looove it!

Mithila Ahmed

Stockholm

Vanliga frågor

Att tänka på innan behandlingen

Solning, solarium och brun-utan-solkrämer ska undvikas minst 7 dagar innan behandlingstillfället för optimalt resultat. Du kan med fördel raka området du vill behandla, gärna dagen innan ditt besök men samma dag går också bra. Däremot bör du inte ta bort några hårstrån med hjälp av vaxning eller pincett på 6 veckor före din behandling. Detta bör även undvikas under behandlingsprocessen.

Att tänka på efter behandlingen

Efter behandlingen kan det uppstå en viss rodnad, men denna lägger sig vanligtvis inom något dygn. Hård fysisk träning, bad och bastu bör undvikas samma dag. Du bör även vara försiktig med solexponering 72 timmar efter din behandling.

Är behandlingen permanent?

De hårstrån som vi lasrar är permanent borta men vi kan inte garantera att behandlingen tar bort allt hår för evigt. Det finns tyvärr vissa personer som inte reagerar på just laserbehandlingar och det märker vi efter tredje behandlingen eller har vissa sjukdomar som ständigt triggar hårväxten att komma tillbaka till exempel PCOS. Man kan även ha vilande hårsäckar som ligger under huden och som kan väckas till liv längre fram, vid exempelvis kraftig sjukdom, hormonella rubbningar, trauman, osv.

Har du fortfarande frågor?

Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.