Tandblekning

Alla människor har olika grundfärg på tänderna. En rätt genomförd tandblekning kan ge vitare tänder och ett vackert leende. Vi erbjuder klinikblekning där vi laserbleker dina tänder medan du sitter i en behandlingsstol. Med denna metod blir dina tänder blekta direkt.

Vi är stolta över att erbjuda tandblekning med Polus® Laser System, den senaste och mest avancerade teknologin på marknaden. Polus är inte bara världens kraftfullaste halogenlampa för tandblekning, den har också visat sig leverera kliniskt bevisade överlägsna resultat jämfört med plasma- och laser-system.

Så här går behandlingen till: Först genomgår du en noggrann konsultation där vi utvärderar din nuvarande tandfärg och dina önskemål om nyans. Därefter använder vi Polus Laser System för att skonsamt och effektivt ta bort missfärgningar och fläckar från dina tänder.

Resultaten är imponerande och kliniskt bevisade. Du kan förvänta dig att se en märkbar förbättring av din tandfärg redan efter din första session.

Låt oss hjälpa dig att återfå ditt förtroende och ditt strålande leende. Kontakta oss idag för att boka din tandblekningsbehandling med Polus Laser Systems och ta det första steget mot en ljusare framtid.

Fördelarna med vår tandblekning:

  • Blixtsnabba resultat: Drömmer du om ett vitare leende snabbt? Med Polus Laser System kan du få synliga resultat snabbare än någonsin. Du behöver inte vänta i veckor – se skillnaden redan efter din första behandling!
  • Smärtfri och behaglig upplevelse: Många oroar sig för att tandblekning kan vara smärtsam och obehaglig. Med Polus Laser System minimerar vi känsligheten, så att du kan njuta av en bekväm och smärtfri behandling.
  • Hållbart strålande leende: Vi förstår att du vill att ditt vita leende ska vara långvarigt. Polus Laser System ger resultat som varar längre än många andra metoder, vilket betyder att du kan njuta av din strålande look under en längre tid.
  • Säkerhet Först: Vi använder beprövade produkter och tekniker för säkra och effektiva resultat.
  • Personlig Rådgivning: Varje behandling är skräddarsydd efter dina unika önskemål och behov.

Före -och efter bilder

Tandblekning

Så här utförs en behandling

Så här utförs en behandling

1. Varmt välkommen att boka en konsultation

Om du känner dig osäker gällande denna behandling är du välkommen att boka en kostnadsfri konsultation. Denna kan göras online eller i person.

2. Boka behandlingar

Under din rådgivning kommer vårt kunniga team att göra en professionell bedömning. Vi hjälper dig att skapa en individuell behandlingsplan och bokar de behandlingar som passar din budget, livsstil och dina skönhetsmål bäst.

3. Påbörja behandling

Så snart du känner dig redo kan du påbörja din behandlingsplan. Våra erfarna läkare och sjuksköterskor kommer att utföra behandlingen, genomföra en grundlig ansiktsanalys och vägleda dig genom hela processen.

4. Boka din Rådgivning

Efter din första behandling kommer vi att boka in nästa session. Regelbundna behandlingar leder till de bästa resultaten!

Testimonial Image
Vi har besökt kliniker i hela Europa och Sverige, men vi kan ärligt säga att den bästa servicen och de bästa resultaten har vi upplevt hos Sherry Beauty. Från första stund får vi professionellt och vänligt bemötande. De försöker aldrig påtvinga onödiga ingrepp; istället lyssnar de på våra förväntningar och respekterar våra gränser. Vi rekommenderar starkt Sherry Beauty!

John & Johan

Stockholm
Testimonial Image
Kund sedan flera år tillbaka och är alltså oerhört nöjd. Känner mig alltid trygg, har även tagit min dotter till Sherry när hon fyllde 18 och önskade sig lite fylligare läppar eftersom jag vet att min behandlare, liksom jag själv eftersträvar naturliga resultat. Extra plus i kanten för eminent bemötande och service i receptionen.

Anna Andersson

Stockholm
Testimonial Image
Har besökt Sherry beauty estetik sedan flera år tillbaka. Om jag får säga tre egenskaper om de; Otroligt familjära, ärliga samt professionella De är Otroligt duktiga på det dem gör, lokalen strålar lyx detsamma resultatet av alla behandlingar. Rekommenderar rakt av mitt hjärta.

Antonija Mandir

Stockholm
Testimonial Image
Sherry är en äkta mästare på sitt område, och hennes passion för sitt jobb är verkligen inspirerande. Varje behandling kändes som en personlig skräddarsydd upplevelse, och jag kände mig verkligen omhändertagen. Jag har redan rekommenderat Sherry Beauty till alla mina vänner – Looove it!

Mithila Ahmed

Stockholm
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.