PRP - Hårtillväxt

Förlorar du gradvis din hårkvalitet och volym? Då kan PRP (Platelet-Rich Plasma) vara den räddningen du har letat efter. PRP för hårtillväxt är en skonsam och naturlig behandling som hjälper dig att återfå ditt fylliga och friska hår utan behov av kirurgi eller konstgjorda ämnen.

Så här fungerar det: PRP utvinns från ditt eget blod och innehåller höga koncentrationer av tillväxtfaktorer. När detta kraftfulla plasma appliceras på din hårbotten, stimulerar det hårsäckarna och främjar ny tillväxt. Behandlingen är skonsam och snabb, och du kan återgå till dina dagliga aktiviteter omedelbart.

Om du drömmer om att återfå ditt ungdomliga och fylliga hår, är PRP för hårtillväxt ett utmärkt alternativ. Kontakta oss idag för att boka din konsultation och upptäck hur PRP kan hjälpa dig att återuppliva din hårsäckar och uppnå det hår du alltid har önskat. Säg hejdå till tunnt hår och hej till en ny, strålande hårkvalitet.

Fördelarna med PRP för hårtillväxt är många:

  • Naturlig Återhämtning: Eftersom PRP är baserat på ditt eget blod finns det minimal risk för biverkningar eller allergiska reaktioner.
  • Effektivitet: Många patienter har upplevt märkbara förbättringar i hårtillväxt och kvalitet efter PRP-behandling.
  • Snabb och Bekväm: Behandlingen tar oftast endast några minuter och kräver ingen återhämtningstid.
  • Säkerhet Först: Vi använder beprövade produkter och tekniker för säkra och effektiva resultat.
  • Personlig Rådgivning: Varje behandling är skräddarsydd efter dina unika önskemål och behov.

Före -och efter bilder

PRP Hårtillväxt
PRP Hårtillväxt
PRP Hårtillväxt

Så här utförs en behandling

Så här utförs en behandling

1. Varmt välkommen att boka en konsultation

Om du känner dig osäker gällande denna behandling är du välkommen att boka en kostnadsfri konsultation. Denna kan göras online eller i person.

2. Boka behandlingar

Under din rådgivning kommer vårt kunniga team att göra en professionell bedömning. Vi hjälper dig att skapa en individuell behandlingsplan och bokar de behandlingar som passar din budget, livsstil och dina skönhetsmål bäst.

3. Påbörja behandling

Så snart du känner dig redo kan du påbörja din behandlingsplan. Våra erfarna läkare och sjuksköterskor kommer att utföra behandlingen, genomföra en grundlig ansiktsanalys och vägleda dig genom hela processen.

4. Boka din Rådgivning

Efter din första behandling kommer vi att boka in nästa session. Regelbundna behandlingar leder till de bästa resultaten!

Testimonial Image
Vi har besökt kliniker i hela Europa och Sverige, men vi kan ärligt säga att den bästa servicen och de bästa resultaten har vi upplevt hos Sherry Beauty. Från första stund får vi professionellt och vänligt bemötande. De försöker aldrig påtvinga onödiga ingrepp; istället lyssnar de på våra förväntningar och respekterar våra gränser. Vi rekommenderar starkt Sherry Beauty!

John & Johan

Stockholm
Testimonial Image
Kund sedan flera år tillbaka och är alltså oerhört nöjd. Känner mig alltid trygg, har även tagit min dotter till Sherry när hon fyllde 18 och önskade sig lite fylligare läppar eftersom jag vet att min behandlare, liksom jag själv eftersträvar naturliga resultat. Extra plus i kanten för eminent bemötande och service i receptionen.

Anna Andersson

Stockholm
Testimonial Image
Har besökt Sherry beauty estetik sedan flera år tillbaka. Om jag får säga tre egenskaper om de; Otroligt familjära, ärliga samt professionella De är Otroligt duktiga på det dem gör, lokalen strålar lyx detsamma resultatet av alla behandlingar. Rekommenderar rakt av mitt hjärta.

Antonija Mandir

Stockholm
Testimonial Image
Sherry är en äkta mästare på sitt område, och hennes passion för sitt jobb är verkligen inspirerande. Varje behandling kändes som en personlig skräddarsydd upplevelse, och jag kände mig verkligen omhändertagen. Jag har redan rekommenderat Sherry Beauty till alla mina vänner – Looove it!

Mithila Ahmed

Stockholm
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.