Näskorrigering

Drömmer du om att ha en symmetrisk och proportionerlig näsa utan att behöva genomgå en kirurgisk ingrepp? Näskorrigering med fillers är en skonsam, snabb och effektiv metod som kan hjälpa dig att uppnå dina önskemål.

Förvandla din näsa och ditt utseende smidigt med näskorrigering fillers. Kontakta oss idag för att boka din konsultation och ta det första steget mot att uppnå den näsa du drömt om. Med vår erfarenhet och expertis kan du förvänta dig fantastiska resultat och en ökad självförtroende.

Varför välja Näskorrigering hos oss?

 • Ingen Kirurgi, Inga Ärr: Näskorrigering med fillers är en icke-invasiv metod, vilket innebär att det inte kräver någon kirurgi och inte lämnar några ärr. Det är en skonsam och säker lösning.
 • Direkta Resultat: Du kan se resultatet omedelbart efter behandlingen. Detta innebär att du kan njuta av din förbättrade näsa direkt.
 • Smidig och Smärtfri: Näskorrigering med fillers är smärtfri och kräver ingen återhämtningstid. Du kan återgå till dina dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen.
 • Skräddarsydd För Dig: Varje näsa är unik, och behandlingen anpassas efter dina specifika behov. Oavsett om det handlar om att korrigera en brygga, lyfta en sned nästipp, räta ut en krokig näsa eller förbättra symmetrin, kan fillers användas för att skapa den perfekta näsan för dig.
 • * Ingen Kirurgi, Inga Ärr: Näskorrigering med fillers är en icke-invasiv metod, vilket innebär att det inte kräver någon kirurgi och inte lämnar några ärr. Det är en skonsam och säker lösning.
 • Säkerhet Först: Vi använder beprövade produkter och tekniker för säkra och effektiva resultat.
 • Komfort Prioriteras: För din bekvämlighet erbjuder vi möjligheten till lokalbedövning under ingreppet.
 • Personlig Rådgivning: Varje behandling är skräddarsydd efter dina unika önskemål och behov.

Före -och efter bilder

Näskorrigering

Så här utförs en behandling

Så här utförs en behandling

1. Boka konsultation

När du önskar en behandling med injektioner är första steget att boka en rådgivning. Denna kan göras online eller i person. Rådgivningen bör planeras minst 2 dagar innan behandlingen. Om du har besökt oss för injektionsbehandlingar inom de senaste 6 månaderna krävs ingen ny rådgivning.

2. Boka behandlingar

Under din rådgivning kommer vårt kunniga team att göra en professionell bedömning. Vi hjälper dig att skapa en individuell behandlingsplan och bokar de behandlingar som passar din budget, livsstil och dina skönhetsmål bäst.

3. Påbörja behandling

Så snart du känner dig redo kan du påbörja din behandlingsplan. Våra erfarna läkare och sjuksköterskor kommer att utföra behandlingen, genomföra en grundlig ansiktsanalys och vägleda dig genom hela processen.

4. Boka din Rådgivning

Efter din första behandling kommer vi att boka in nästa session. Regelbundna behandlingar leder till de bästa resultaten!

Testimonial Image
Vi har besökt kliniker i hela Europa och Sverige, men vi kan ärligt säga att den bästa servicen och de bästa resultaten har vi upplevt hos Sherry Beauty. Från första stund får vi professionellt och vänligt bemötande. De försöker aldrig påtvinga onödiga ingrepp; istället lyssnar de på våra förväntningar och respekterar våra gränser. Vi rekommenderar starkt Sherry Beauty!

John & Johan

Stockholm
Testimonial Image
Kund sedan flera år tillbaka och är alltså oerhört nöjd. Känner mig alltid trygg, har även tagit min dotter till Sherry när hon fyllde 18 och önskade sig lite fylligare läppar eftersom jag vet att min behandlare, liksom jag själv eftersträvar naturliga resultat. Extra plus i kanten för eminent bemötande och service i receptionen.

Anna Andersson

Stockholm
Testimonial Image
Har besökt Sherry beauty estetik sedan flera år tillbaka. Om jag får säga tre egenskaper om de; Otroligt familjära, ärliga samt professionella De är Otroligt duktiga på det dem gör, lokalen strålar lyx detsamma resultatet av alla behandlingar. Rekommenderar rakt av mitt hjärta.

Antonija Mandir

Stockholm
Testimonial Image
Sherry är en äkta mästare på sitt område, och hennes passion för sitt jobb är verkligen inspirerande. Varje behandling kändes som en personlig skräddarsydd upplevelse, och jag kände mig verkligen omhändertagen. Jag har redan rekommenderat Sherry Beauty till alla mina vänner – Looove it!

Mithila Ahmed

Stockholm

Vanliga frågor

Att tänka på innan behandlingen
 • Ej ha infektion, feber, sjukdomskänsla i kroppen.
 • Ej heller kvissla eller finne på injektionsområdet.
 • Ej ha någon Herpes infektion som pågår i kroppen eller injektionsområdet.
 • Ej vara gravid eller amma.

Om man äter magnecyl, Ipren eller liknande mediciner lan man lättare på blåmärken runt injektionsområdet. Att utföra en fillersbehandling tar energi från kroppen så undvik att träna samma kväll.

Att tänka på efter behandlingen
 • Du skall undvika att ta på det behandlade området 6 timmar efter behandlingen.
 • Undvik att utsätta området för intensiv värme eller extrem kyla tills svullnad och rodnad lagt sig. Undvik även smink under 24 timmar.
 • En påfyllning inom två månader rekommenderas om det är första gången du utför en behandling för att inte behöva börja om från början. Ett kostnadsfritt återbesök efter två veckor ingår i din behandling där eventuella korrigeringar görs om så behövs.
Vad kan du förvänta dig?
 • Omedelbart efter behandlingen kan du komma att känna en viss smärta, vara svullen och ha små blåmärken i behandlingsområdet. Det behandlande området kan kännas lite bortdomnat och huden kan se lite röd och irriterad ut. Även detta försvinner inom några dagar.
 • Det är viktigt att tänka på att de behandlingsresultat man uppnår med hjälp av icke-permanenta fillers precis som namnet antyder inte är permanenta.
 • Den ökade vävnadsvolymen kommer att gå tillbaka inom 3-18 månader beroende på vilken fillerprodukt som använts och i vilket område den lagts.
Hur går behandlingen till?

En injektionsbehandling med fillers är ett enkelt ingrepp.Inför din första fillerbehandling får du först träffa din injektionsbehandlare på vår klinik för en konsultation. Där görs en bedömning av dina förutsättningar och du får information om behandligen.En fillerbehandling tar ca 30 minuter och du kan fortsätta din dag som vanligt direkt efter behandlingen. Den går till på ungefär följande sätt:  först gör vi en bedömning och konsultation. Du som klient skriver på din samtycke papper.

Vi erbjuder lokal-bedövning på plats. Injektionsplatserna rengörs och desinficeras. Själva injektionsprocessen går mycket snabbt och en behandling bestående av en serie injektioner är ofta över på mindre än 20 minuter.Efter injektionerna tvättas det behandlande området av. Resultaten av en behandling med en vävnadsfiller syns nästan direkt efter behandlingen.

Om du blir missnöjd

Den största risken vid en behandling med fillers är att man inte blir nöjd med resultatet. Man har fått för mycket, för lite någon ojämnhet eller klumpar.

Om något mot förmodan skulle bli fel går resultatet tillbaka i takt med att produkten bryts ned av kroppen.
Om man inte kan eller vill vänta på att fillern går bort av sig själv finns det en möjlighet att ta bort fillers med hjälp av Hyalase.

Har du fortfarande frågor?

Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.