Aptos trådlyft

Vi erbjuder det senaste inom ansiktsförnyelse – det skonsamma och effektiva Aptos trådlyft. För oss handlar skönhet om att betona din naturliga charm och skapa en ungdomlig, fräsch utstrålning utan att kompromissa med din hälsa.

Aptos brynlyft använder biologiskt nedbrytbara PDO-trådar för att icke-kirurgiskt förbättra hudens elasticitet och ge en subtil lyftande effekt, passande för mild till måttlig hudslapphet eller de som söker förbättrad ansiktsdefinition.

Om Aptos trådlyft

Aptos brynlyft är vår stolthet när det kommer till att förbättra hudens elasticitet utan behov av kirurgi. De biologiskt nedbrytbara trådarna, tillverkade av polydioxanone (PDO), placeras med precision under din hud för att främja kollagenproduktionen och ger en subtil lyftande effekt.

Minimal Återhämtning

Vad gör Aptos ännu mer speciellt är den minimala återhämtningstiden och de naturliga resultaten som du kan förvänta dig. Innan behandlingen sätter vi av tid för en personlig konsultation där vi lyssnar på dina förväntningar och svarar på dina frågor. Det är viktigt för oss att skräddarsy varje behandling för att passa dina individuella behov och önskemål.

Helhetsupplevelse av Välbefinnande

Men det stannar inte där. Vi vill erbjuda dig inte bara en ansiktsförnyelse utan en helhetsupplevelse av välbefinnande. För oss är ditt självförtroende och din hälsa lika viktiga som det estetiska resultatet. Vi är här för att skapa en trygg och personlig miljö där du kan känna dig omhändertagen från början till slut.

Bredare Halsförnyelse

För den som söker en bredare halsförnyelse erbjuder vi också Aptos trådlyft. Den här metoden, med sina minimalinvasiva trådar, inte bara främjar kollagenproduktionen och ger naturliga förändringar över tiden utan minimerar även riskerna jämfört med traditionell kirurgi.

Mångsidig Användning

Aptos-trådar används mångsidigt för att ge en lyftande effekt och förbättra hudens spänst. De vanligaste behandlingsområdena inkluderar ögonbryn för definierat utseende, kindområdet för förbättrade konturer, och hakan/halsen för fastare hudstruktur.

Guidning Genom Skönhet

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår klinik och guida dig genom en resa av skönhet, självupptäckt och välbefinnande. Kontakta oss idag för att boka din personliga konsultation och upptäck hur Aptos kan lyfta inte bara dina ögonbryn utan hela din självkänsla.

Före -och efter bilder

Aptos trådlyft
Aptos trådlyft
Aptos trådlyft
Aptos trådlyft
Aptos trådlyft
Aptos trådlyft

Så här utförs en behandling

Så här utförs en behandling

1. Boka konsultation

När du önskar en behandling med injektioner är första steget att boka en rådgivning. Denna kan göras online eller i person. Rådgivningen bör planeras minst 2 dagar innan behandlingen. Om du har besökt oss för injektionsbehandlingar inom de senaste 6 månaderna krävs ingen ny rådgivning.

2. Boka behandlingar

Under din rådgivning kommer vårt kunniga team att göra en professionell bedömning. Vi hjälper dig att skapa en individuell behandlingsplan och bokar de behandlingar som passar din budget, livsstil och dina skönhetsmål bäst.

3. Påbörja behandling

Så snart du känner dig redo kan du påbörja din behandlingsplan. Våra erfarna läkare och sjuksköterskor kommer att utföra behandlingen, genomföra en grundlig ansiktsanalys och vägleda dig genom hela processen.

4. Boka din Rådgivning

Efter din första behandling kommer vi att boka in nästa session. Regelbundna behandlingar leder till de bästa resultaten!

Testimonial Image
Vi har besökt kliniker i hela Europa och Sverige, men vi kan ärligt säga att den bästa servicen och de bästa resultaten har vi upplevt hos Sherry Beauty. Från första stund får vi professionellt och vänligt bemötande. De försöker aldrig påtvinga onödiga ingrepp; istället lyssnar de på våra förväntningar och respekterar våra gränser. Vi rekommenderar starkt Sherry Beauty!

John & Johan

Stockholm
Testimonial Image
Kund sedan flera år tillbaka och är alltså oerhört nöjd. Känner mig alltid trygg, har även tagit min dotter till Sherry när hon fyllde 18 och önskade sig lite fylligare läppar eftersom jag vet att min behandlare, liksom jag själv eftersträvar naturliga resultat. Extra plus i kanten för eminent bemötande och service i receptionen.

Anna Andersson

Stockholm
Testimonial Image
Har besökt Sherry beauty estetik sedan flera år tillbaka. Om jag får säga tre egenskaper om de; Otroligt familjära, ärliga samt professionella De är Otroligt duktiga på det dem gör, lokalen strålar lyx detsamma resultatet av alla behandlingar. Rekommenderar rakt av mitt hjärta.

Antonija Mandir

Stockholm
Testimonial Image
Sherry är en äkta mästare på sitt område, och hennes passion för sitt jobb är verkligen inspirerande. Varje behandling kändes som en personlig skräddarsydd upplevelse, och jag kände mig verkligen omhändertagen. Jag har redan rekommenderat Sherry Beauty till alla mina vänner – Looove it!

Mithila Ahmed

Stockholm
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.