Jobba med oss

Vi ser fram emot din ansökan!

Söker vi just dig?

Sätt din stämpel på vår spännande resa! Det hade varit fantastiskt om det var just du som skulle vara med oss på vår väg. Om du delar vår passion för skönhet och vård, ansök idag och bli en viktig del av vårt team.

Auk. Hudterapeut

Vi är på jakt efter en passionerad hudterapeut som delar vår vision om att ge våra kunder enastående skönhetsvård och personlig uppmärksamhet. Om du brinner för hudvård och vill vara en del av vårt team, hör av dig till oss idag!

Stockholm
Konsult
Leg. Sjuksköterska

Söker du en spännande möjlighet att använda din sjuksköterskekompetens och expertis inom botox, fillers och andra skönhetsbehandlingar? Vi letar efter en erfaren sjuksköterska att förstärka vårt team och ge våra kunder de bästa möjliga resultat. Ta nästa steg i din karriär och kontakta oss idag!

Stockholm
Konsult
Affiliate Marketing

Influensare har nu möjligheten att ansluta sig till vårt affiliate marketing-program där de kan tjäna 15% provision för varje genomförd bokning med deras namn. Registrera dig nu och låt din påverkan generera extra inkomst på ett enkelt sätt!

Receptionist/Patientvärd

Vi söker en engagerad receptionist för vårt patientvärdscenter. Som receptionist kommer du vara den första kontaktpunkten för våra patienter och spela en viktig roll i att skapa en positiv och välkomnande atmosfär.

Stockholm
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.