Mezotix

Mezotix-behandlingen är det ultimata valet när det kommer till att behandla och förbättra olika hudproblem, inklusive aktiv akne, akne-ärr, pigmenteringar och djupa rynkor. Denna skonsamma och effektiva behandling använder mikronålar för att leverera värdefulla näringsämnen direkt in i huden, vilket ger en betydande förbättring av hudens utseende.

Kontakta oss för att boka din personliga konsultation och upptäck hur Mezotix-behandlingen kan vara ditt bästa val för att förbättra hudens utseende och hantera en rad olika hudproblem. Återuppliva din hud och få tillbaka dess naturliga skönhet med Mezotix.

Varför välja en Mezotix-behandling hos oss?

  • Effektiv Mot Aktiv Akne: Mezotix är särskilt effektivt för att behandla och minska aktiv akne, vilket hjälper till att rena huden och minska inflammation.
  • Reducerar Akne-Ärr: Behandlingen kan också märkbart minska synligheten av akne-ärr och förbättra hudens jämnhet.
  • Pigmenteringskorrigering: Mezotix är ett utmärkt verktyg för att korrigera ojämn pigmentering och ge huden en jämnare ton.
  • Djupa Rynkor och Mer: Denna mångsidiga behandling kan även användas för att minska synligheten av djupa rynkor och andra hudåldringstecken.
  • Unik Teknik, Inga Risker: Mezotix är en avancerad fraktionsteknik, helt fri från laser och strålning. Genom användningen av en specialtipp levereras värme direkt till huden. Det är en kraftfull behandling med extremt effektiva resultat och en rad fördelar, inklusive ingen strålning, ingen blödning, ingen risk för ögonskada, låga smärtnivåer och förkortad återhämtningstid.
  • Säkerhet Först: Vi använder beprövade produkter och tekniker för säkra och effektiva resultat.
  • Personlig Rådgivning: Varje behandling är skräddarsydd efter dina unika önskemål och behov.

Före -och efter bilder

Mezotix
Mezotix
Mezotix
Mezotix
Mezotix
Mezotix

Så här utförs en behandling

Så här utförs en behandling

1. Varmt välkommen att boka en konsultation

Om du känner dig osäker gällande denna behandling är du välkommen att boka en kostnadsfri konsultation. Denna kan göras online eller i person.

2. Boka behandlingar

Under din rådgivning kommer vårt kunniga team att göra en professionell bedömning. Vi hjälper dig att skapa en individuell behandlingsplan och bokar de behandlingar som passar din budget, livsstil och dina skönhetsmål bäst.

3. Påbörja behandling

Så snart du känner dig redo kan du påbörja din behandlingsplan. Våra erfarna läkare och sjuksköterskor kommer att utföra behandlingen, genomföra en grundlig ansiktsanalys och vägleda dig genom hela processen.

4. Boka din Rådgivning

Efter din första behandling kommer vi att boka in nästa session. Regelbundna behandlingar leder till de bästa resultaten!

Testimonial Image
Vi har besökt kliniker i hela Europa och Sverige, men vi kan ärligt säga att den bästa servicen och de bästa resultaten har vi upplevt hos Sherry Beauty. Från första stund får vi professionellt och vänligt bemötande. De försöker aldrig påtvinga onödiga ingrepp; istället lyssnar de på våra förväntningar och respekterar våra gränser. Vi rekommenderar starkt Sherry Beauty!

John & Johan

Stockholm
Testimonial Image
Kund sedan flera år tillbaka och är alltså oerhört nöjd. Känner mig alltid trygg, har även tagit min dotter till Sherry när hon fyllde 18 och önskade sig lite fylligare läppar eftersom jag vet att min behandlare, liksom jag själv eftersträvar naturliga resultat. Extra plus i kanten för eminent bemötande och service i receptionen.

Anna Andersson

Stockholm
Testimonial Image
Har besökt Sherry beauty estetik sedan flera år tillbaka. Om jag får säga tre egenskaper om de; Otroligt familjära, ärliga samt professionella De är Otroligt duktiga på det dem gör, lokalen strålar lyx detsamma resultatet av alla behandlingar. Rekommenderar rakt av mitt hjärta.

Antonija Mandir

Stockholm
Testimonial Image
Sherry är en äkta mästare på sitt område, och hennes passion för sitt jobb är verkligen inspirerande. Varje behandling kändes som en personlig skräddarsydd upplevelse, och jag kände mig verkligen omhändertagen. Jag har redan rekommenderat Sherry Beauty till alla mina vänner – Looove it!

Mithila Ahmed

Stockholm
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.