Ultra V PDO-injektionsbehandling

Ultra V PDO-behandling är en innovativ injektionsbehandling som är patenterad och unik. Den främjar kraftfull kollagenstimulering för att åstadkomma huduppstramning, hudföryngring och förbättrad hudstruktur.

Denna behandling är säker och kräver endast ett fåtal nålstick samt minimal återhämtningstid.

Material - PDO (Polydioxanon)

PDO, eller polydioxanon, är det material som används i produkten som injiceras under Ultra V PDO-behandlingen. Detta material har använts inom medicinska sammanhang, inklusive kirurgi, i flera decennier och har genomgått vetenskapliga studier och långvarig uppföljning. Tack vare detta finns det omfattande erfarenheter och dokumentation kring PDO:s säkerhet och effektivitet både inom medicinsk och estetisk praxis.

PDO är fullständigt biologiskt nedbrytbart och medför minimal risk för främmande kroppsreaktioner, allergier eller ogynnsamma effekter. Dess användning i Ultra V PDO-behandlingen ger fördelen av en pålitlig och beprövad metod för att uppnå önskade kosmetiska resultat med minimal risk för komplikationer.

Syfte med behandlingen

Ultra V PDO-injektion syftar till att stimulera hudens egen kollagenproduktion för att återställa spänst, elasticitet och fasthet i huden. Genom denna process kan en uppstramande effekt uppnås, vilket resulterar i förbättrad hudkvalitet och ungdomligare utseende. Detta skiljer sig från hyaluronsyrabehandlingar ("fillers") som vanligtvis används för att återställa volym snarare än att stimulera hudens bindväv.

Behandlingsområden

Ultra V PDO-behandling är effektiv för att behandla olika områden i ansiktet och kroppen. Vanliga områden inkluderar kinder, nasolabialveck, käklinje och marionettlinje. Den är också mycket effektiv för känsliga områden som under ögonen, vid mörka ringar och insjunkenhet där den inte drar till sig vätska som andra metoder kan göra. Behandlingen kan även användas på hals, handryggar och för att förbättra hudstrukturen på kroppen. Notera att behandlingen inte behandlar fettvolym.

Resultat

Resultaten av Ultra V PDO-behandling varierar beroende på individuella förutsättningar och antal behandlingar. Bilderna som presenteras är tagna före den första Ultra V PDO-injektionsbehandlingen och sedan 1-2 månader efter den första behandlingen. Det är viktigt att notera att resultaten kan fortsätta förbättras under hela behandlingskuren, som vanligtvis består av tre behandlingar.

Att tänka på

Vid alla injektionsbehandlingar finns risken för blåmärken och svullnad. Undvik bastubad, intensiv träning och ansiktsmassage under de närmaste dagarna efter behandlingen. För övrigt kan du återgå till dina vanliga aktiviteter efter ca 3 dagar. Det krävs ingen särskild förberedelse inför behandlingen, och den tar cirka 30 minuter. Lokalbedövning ingår i produkten, men om så önskas kan du få lokal bedövning i form av kräm innan behandlingen. Din behandlare går igenom detta med dig under konsultationen.

Före -och efter bilder

Ultra V PDO-injektionsbehandling
Ultra V PDO-injektionsbehandling

Så här utförs en behandling

Så här utförs en behandling

1. Boka konsultation

När du önskar en behandling med injektioner är första steget att boka en rådgivning. Denna kan göras online eller i person. Rådgivningen bör planeras minst 2 dagar innan behandlingen. Om du har besökt oss för injektionsbehandlingar inom de senaste 6 månaderna krävs ingen ny rådgivning.

2. Boka behandlingar

Under din rådgivning kommer vårt kunniga team att göra en professionell bedömning. Vi hjälper dig att skapa en individuell behandlingsplan och bokar de behandlingar som passar din budget, livsstil och dina skönhetsmål bäst.

3. Påbörja behandling

Så snart du känner dig redo kan du påbörja din behandlingsplan. Våra erfarna läkare och sjuksköterskor kommer att utföra behandlingen, genomföra en grundlig ansiktsanalys och vägleda dig genom hela processen.

4. Boka din Rådgivning

Efter din första behandling kommer vi att boka in nästa session. Regelbundna behandlingar leder till de bästa resultaten!

Testimonial Image
Vi har besökt kliniker i hela Europa och Sverige, men vi kan ärligt säga att den bästa servicen och de bästa resultaten har vi upplevt hos Sherry Beauty. Från första stund får vi professionellt och vänligt bemötande. De försöker aldrig påtvinga onödiga ingrepp; istället lyssnar de på våra förväntningar och respekterar våra gränser. Vi rekommenderar starkt Sherry Beauty!

John & Johan

Stockholm
Testimonial Image
Kund sedan flera år tillbaka och är alltså oerhört nöjd. Känner mig alltid trygg, har även tagit min dotter till Sherry när hon fyllde 18 och önskade sig lite fylligare läppar eftersom jag vet att min behandlare, liksom jag själv eftersträvar naturliga resultat. Extra plus i kanten för eminent bemötande och service i receptionen.

Anna Andersson

Stockholm
Testimonial Image
Har besökt Sherry beauty estetik sedan flera år tillbaka. Om jag får säga tre egenskaper om de; Otroligt familjära, ärliga samt professionella De är Otroligt duktiga på det dem gör, lokalen strålar lyx detsamma resultatet av alla behandlingar. Rekommenderar rakt av mitt hjärta.

Antonija Mandir

Stockholm
Testimonial Image
Sherry är en äkta mästare på sitt område, och hennes passion för sitt jobb är verkligen inspirerande. Varje behandling kändes som en personlig skräddarsydd upplevelse, och jag kände mig verkligen omhändertagen. Jag har redan rekommenderat Sherry Beauty till alla mina vänner – Looove it!

Mithila Ahmed

Stockholm
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användningen av webbplatsen och assistera i våra marknadsföringsinsatser. För att läsa mer om vår cookie-policy, klicka här.